xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Viktigast med engagerade medarbetare

Som nybliven 50-åring och med 15 år som ICA-handlare i Saltsjöbaden ser Per Sjögren inget slut på sitt värv.
– Jag trivs med butiken, mina medarbetare och mina kunder så det är bara kul att gå till jobbet, säger han

Per Sjögren eller Ica-Per som många säger efter de 15 år som han drivit butiken i Saltsjöbadens centrum har precis fyllt 50 år och firat med en familjeresa till varmare breddgrader.
Han är uppvuxen i Vinsta väster om Stockholm. Det var en trygg uppväxt med familjen som fast punkt. Pappan var Ica-handlare och det var en självklarhet att fortsätta som handlare för Per Sjögren.
– Jag visste som 13 åring att jag skulle arbeta med det här. Jag arbetade redan då på söndagarna i pappas butik och trivdes med det. När jag var 18 år började jag arbeta fullt i butiken i Sätra och åtta år senare köpte jag butiken av pappa. Sen drev jag den butiken tills möjligheten att köpa ICA Saltsjöbaden kom 2005, berättar han.

Avtryck i samhället
Sedan dess har Per Sjögren haft butiken i Saltsjöbaden Centrum och för många blivit lika med Ica-Per. Det är inget han har något emot att benämnas som utan ser det som ett bra betyg, att man satt ett avtryck i samhället.
– Jag trivs väldigt bra med att åka till min butik och att träffa mina kunder i Saltsjöbaden. Det är en bra kundkrets som också triggar mig att bli bättre och leverera en bra butik hela tiden. Självklart är det tufft ibland med konkurrensen från de stora butikerna som finns i närheten. Jag tycker också att saltjsöbadsbon skulle kunna vara ännu mer lojala mot hela centrumet när det gäller dagligvaruhandeln. Även den yngre generationen som flyttar hit måste försöka handla mer lokalt om man vill ha ett bra närcentrum i framtiden, säger Per Sjögren.
Från 2005 till idag ser han ett par stora förändringar i kundernas köpmönster, Det säljs mer färdigmat och även onlineköpen hem till dörren har ökat.

Många ungdomar
Under åren har Per Sjögren haft många medarbetare, många av dem ungdomar från Saltsjöbaden. Han tycker om att arbeta med ungdomar som är alerta och förändringsbenägna. Dessutom har han lotsat fram flera till att själva gå vidare inom koncernen som egna handlare.
– Det allra viktigaste är att jag har engagerade medarbetare omkring mig, det gör att jag kan slappna av i mitt arbete och det blir enklare och roligare. Under de 15 åren tror jag att vi har haft upp mot 200 anställda. Många har arbetat ett eller ett och ett halvt år och många har också kommit tillbaka för att sommarjobba ibland, det är väldigt kul när det sker, tycker han.

Lugn av egen träning
På sin egen privata fritid är Per Sjögren oftast aktiv med någon form av träning när han inte umgås med familjen eller bekanta. Han spelar tennis tre gånger i veckan och kan inte var utan sin löprunda eller sina besök på gymmet. Det ger honom ett lugn och han mår bra av träningen.
– Idrott är så mycket gemenskap. Det är roligt, lustfyllt och ger mig ännu mer energi i livet. När det går har jag alltid musik i hörlurarna när jag tränar. Det behöver inte var någon typisk snabb träningsmusik utan ska var sådan musik jag gillar. Jag är däremot inte alls musikalisk på något sätt men önskar verkligen att jag kunde spela ett instrument lite grann, säger han.

På frågan om hur det känns att fylla femtio år säger Per Sjögren.
– Jag fattar inte riktigt att jag ska fylla “så mycket”, jag känner mig inte som 50 år och älskar att umgås med mina yngre kollegor. Men jag har heller ingen ångest över siffran 50 som jag ska lära mig att säga och skriva.

SALTSJÖBLADET GRATULERAR

Namn: Per Sjögren
Aktuell: Fyllde 50 år den 16 mars
Yrke: ICA-handlare
Familj: Fru och tre barn samt en hund och en katt
Fritid: Träning, familj och att resa
Äter helst: Fisk
Dricker helst: Cola Zero med Citron och gärna en Mojito
Reser gärna till: Varmare länder
Tv eller Play: Tv med livesändning är bäst
Sportintresse: Fotboll och friidrott är det jag tittar mest på
Senast lästa bok: “5-sekundersregeln” av Mel Robbins

Text & Foto: Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.