xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Buda på sjöloppisen – Segla över Atlanten

 

Redan 2011 startade Rotary i Saltsjöbaden ett evenemang som heter Sjöloppis där man tjänar in pengar som man sedan skänker bort till välgörande ändamål.

Redan i skrivande stund är loppisen igång på nätet där många redan kan lägga sina bud på de saker som både företag och privatpersoner har skänkt till förmån för välgörande ändamål.
Det är Skota Hem i Saltsjöbaden, stiftelsen som erbjuder segling för alla som får 100 procent av överskottet från sjöloppisen som äger rum den 25 maj på Hamnplanen vid KSSS.

– Vi tycker det är en fin organisation väl värd att stödja, säger man från ansvarig i Rotary Saltsjöbaden.
För den som bjuder och vinner på nätauktionen finns möjligheten att hämta upp sitt köp vid sjöloppisen på plats, eller att komma överens om annan upphämtning.

Årets stora och kanske mest spännande auktion är att det går att buda på en seglats som besättningsman över Atlanten, från Rio de Janeiro till Kanarieöarna. Det kanske inte är något för vem som helst men vilket äventyr ändå att få susa på vågorna över Atlanten tillsammans med skeppare Gurra Krantz som ska segla hem båten som använts vid Kanal fems tv-serie ”Över Atlanten”.
– Många drömmer om att segla över Atlanten, nu finns chansen, samtidigt som du gör stor nytta, menar Rotary.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.