xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Med inspiration att skapa

– Det här är något vi gjort i skolan i många år, det här är säkert 15:e året, säger Birgitta Torstensson, lärare i Neglinge skola.

Tillsammans med pedagogen Marie Carlsson, berättar hon om skolans årliga Konstnärsprojekt.
Nytt för i år är att fler klasser är engagerade, nu deltar alla elever i F-klass, årskurs 1, årskurs 2 och årskurs 3 i projektet som handlar om att skapa själv och lära känna utvalda konstnärer.
Den här gången är det illustratörer till Astrid Lindgrens berättelser som har fått ge eleverna inspiration till utställningen som tar flera klassrum i anspråk. Rum som lärarna fantasifullt gjort om till konstgallerier där barnens tavlor och skulpturer lyfts fram tillsammans med fakta om den konstnär de fått lära känna. Efter att barnen lyssnat till Astrid Lindgrens berättelser har de själva fått skapa i olika tekniker och material utifrån egna tankar och idéer.
Att modellera i cernitlera, använda akvarellpennor och passpartout, måla med pastellkrita på svart papper, skapa med vattenfärg och tusch samt att klippa ut bilder och rita en egen bakgrund till bilden med färgpenna, är tekniker eleverna fått pröva på. De har också inspirerats av stämningar i Astrid Lindgrens texter.
De Lindgrenillustratörer som barnen fått lära känna som konstnärer är: Ilon Wikland, Ingrid Vang Nyman, Björn Berg och Marit Törnqvist.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.