xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Första gymnastikcupen blev en glad succé

 

Sista helgen i maj anordnade Saltsjöbaden IF Gymnastik den första tävlingen under namnet Saltiscupen i Nacka bollhall. Efter månader av förberedelser löpte arrangemanget smidigt och att det blev en liten succé skapar mersmak inför framtiden. Vi ringde upp och pratade med tävlingskommittén för Saltiscupen.

Hur länge har SIF Gymnastik arbetat med Cupen?
Tanken om att anordna en egen tävling har funnits med ett tag och under september 2023 så satte vi ihop en tävlingskommitté på 4 engagerade ledare inom förening som har bedrivit arbetet. Det har varit mycket planering och förberedelser i och med att vi har gjort allting från början, men hårt arbete lönar sig och det fick vi se i helgen när tävlingen rullade på som rinnande vatten! Så fort tävlingen startade och allting var på sin plats fick man verkligen ett sånt här wow-moment, det här är något som vi skapat från grunden!

Hur många deltagande lag och aktiva var med?
Vi hade 47 deltagande lag med i tävlingen med drygt 1000 gymnaster totalt sett, både från Stockholm och från föreningar utanför Stockholm. Tillsammans med publiken så har vi under helgen bedrivit ett evenemang för över 2200 personer! Det tycker vi känns riktigt coolt!

Vad är ert bestående intryck och bästa minne från helgen?
Ett av dem mest bestående intrycken som jag kommer ta med mig från helgen är det fantastiska engagemanget som vi har haft från alla vårdnadshavare inom SIF Gymnastik. Även fast vi har varit en tävlingskommitté som har drivit arbetet framåt så har alla vårdnadshavare som har gymnaster inom föreningen från FT-sektionen och uppåt fått en egen funktionärsuppgifter som de ska hjälpa till med under helgen. Det har varit helt otroligt att se alla dyka upp, svira om till en funktionärströja och utföra sina arbetsuppgifter med ett leende på läpparna! Jag tror att vi som förening kommer växa av den här tävlingen, att vi gör något gemensamt och bygger ett evenemang för över 2000 personer tillsammans!

Kommer det att bli en årlig Saltiscup tror ni?
Det kommer absolut bli en årlig Saltiscupen! Vi har redan börjat smida planer om att nästa år anordna fler nivåer för att utveckla tävlingen ytterligare!

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.