xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Klara Färdiga Gå för traditionell femkamp

 

Den 28 maj blev det åter dags för den spännande 5-kampen mellan Hantverksföreningen och Lions vid Neglinge Gård. En tradition som förenat och glatt två initiativrika föreningar i Saltsjöbaden sedan 1960 talet. En fin gemenskap som håller i sig.

Solen lös, blommorna blommade och koltrasten sjöng vackert, förmodligen inspirerad av vår kära Alice Babs rena toner i låten ”Gå upp och pröva dina vingar”.
Hantverkarnas ordförande Thomas Lundberg hälsade alla välkomna och därefter kunde kampen börja. Det märktes snart att de flesta inte hade lagt så mycket tid på träning vad gällde balans och pricksäkerhet. Bollarna flög hit och dit, högt, lågt, kort och långt. Det låg förmodligen ett hemligt sabotage runt denna aktivitet, i alla fall kändes det så.
Lions la in en blygsam protest och anmärkte på att bollhinken, med flit, hade placerats alldeles för långt bort och dessutom på mycket ojämn mark. Kring denna protest fick vi inget medhåll då det ansågs vara lika för alla.
Vi i Lions klev åt sidan och började planera hur vi skulle hindra hantverkarna från att vinna nästa års 5-kamp 2025. Planerna kom i gång – men absolut inte något rävspel, sades det.

Nu var det bara att bita i det sura äpplet och ändå artigt gratulera våra vänner till årets seger, vilket vi faktiskt gjorde, för EN GOD TON FÖRLÄNGER LIVET.
Vi blev bjudna på läckra delikatesser i olika former och nöjda skratt kluckade trivsamt i värmen.
Solen sänkte sig sakta bakom de väldoftande syrenbuskarna och vår President Lena Melin tackade för en solig, rolig och trivsam försommarkväll.
De händiga hantverkarna fortsätter att göra bästa jobbet år efter år – GRATTIS!

TACK FRÅN OSS ALLA
Lions Club Saltsjöbaden
Gerd Holmer Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.