xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Ny distanskappsegling med målgång på Baggensfjärden

 

Distanskappsegling med uppladdning på Sandhamnsholmarna och After Sail i Pålnäsviken ska skapa gemenskap och bredda SBK:s verksamhet.

Saltsjöbadens Båtklubb (SBK) satsar på ett nytt större arrangemang och startar Saltisracet, en ny kappsegling med start på Ingaröfjärden och målgång på Baggensfjärden vid klubbens hamn i Pålnäsviken.

Datum för distanskappseglingen är lördagen den 31 augusti och klubben framhåller att ”Vi seglar under sociala former, alla ska känna sig välkomna och bli bra bemötta på banan”.
– En av ambitionerna med tävlingen förutom själva seglingen är att skapa ett tillfälle till gemenskap. Vi hoppas att seglingen blir ett kul inslag i båtsommaren för många och samtidigt ger det en möjlighet att bredda klubbens verksamhet, säger Robert Dybeck, engagerad i SBK:s verksamhet.

Det kommer att finnas möjlighet till uppladdning och trevlig samvaro redan fredagen den 30 augusti på SBK:s klubbholme Sandhamnskobbarna mellan Ingaröfjärden och Nämndöfjärden. Där finns ett klubbhus med bord, stolar och ett kök, en altan med grillplats, toalett, och vedeldad bastu samt tillgång till el och stugor som kan bokas via klubben.
– Där finns också möjligheter att övernatta, säger Robert Dybeck.

Första start för seglingen är satt till klockan 11 på lördagen på Ingaröfjärden.
– Tanken är att båtar från klubbholmen ska ha under en timme till start. Man räknar med att själva seglingen kommer att ta cirka fem timmar och efter målgång är det Aftersail med korv, hamburgare och dryck på bryggan i SBK:s hemmahamn Pålnäsviken. Deltagande båtar får vara beredda på att ligga på varandra och i dubbla led. ”Vi hittar plats vid bryggorna åt alla. I hamnen finns toalett och fri parkering för bilar”.
– Det känns väldigt roligt att klubbens styrelse stöttar den nya tävlingen. Varje onsdag under sommaren arrangeras ju också onsdagsseglingar på Baggen. De uppskattas av många seglare både i Saltsjöbadens Båtklubb och andra båt- och segelsällskap.

Meningen är att Saltisracet som nya distanskapptävlingen i augusti döpts till ska bli ett återkommande inslag i skärgården. Saltisracet kommer att ingå i den etablerade tävlingsserien Liros Cup, säger Robert Dybeck.

Marie-Louise Gravestam

Här hittar du all info om Saltisracet

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.