xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Josefin sexa på Laser Radial-VM – nya landslagsseglare

Det blev en fin sjätteplats för Josefin Olsson när Laser Radial-VM avslutades för en knapp månad sen. Lätta vindar sista dagen gjorde att endast ett av tre race kunde köras. För Josefin Olsson från KSSS betydde det en sjätteplats – precis som på VM 2019 och på OS i Rio 2016.

– Jag kan ta med mig många bra prestationer från regattan. Särskilt nöjd har jag varit med starterna och farten på kryssen, något som vi lagt mycket tid på under hösten. Jag är även nöjd med att kunna fortsätta prestera trots en svag inledning på regattan. Poängen upp till pallen tappar jag på några enkla misstag som jag tror beror mycket på att jag inte tävlat på länge, säger Josefin Olsson som till slut var 15 poäng från bronsmedaljen.

Stökig vind ett problem
Det blev bara en segling av planerade tre i lätta vindar i Port Phillip, Melbourne. Josefin Olsson var bra med på första varvet, men hamnade i ett vindhål på andra kryssen. Hon liksom många av de andra toppteamen fick räkna bort dagens enda race.
– Vinden jobbade inte med oss. Vi hade allt mellan 3 och 10 knop med stora vindhål på banan och en stökig riktning. Jag var med i racet från början, men jag gjorde ett dåligt avslut på kryssen och tappade nog 15 båtar. Tyvärr blev det sedan bara ett race då vinden minskade och det var svårt att lägga en bana. Men det var helt rätt beslut från tävlingsledningen, säger Josefin och fortsätter:
– VM har varit en viktig avstämning inför OS i sommar. Det är skönt att få ett kvitto på att jag är med och kan utmana i toppen. Nu ska vi bara hitta vilka detaljer vi ska slipa på för att ta klivet upp på pallen.
Johan Eriksson
Foto: Jon West

Nya seglare från KSSS till landslaget

Seglingens förbundskapten Magnus Grävare har valt att plocka in nya seglare till det befintliga landslaget 2020.
Två av dessa nya landslagsseglare är från KSSS i Saltsjöbaden, Ida Svensson och Wilhelm Kark.

KSSS med bas i Saltsjöbaden har flera seglare som tävlar i landslaget och under februari kom ett par ytterligare nomineringar från förbundskapetn Magnus Grävare.
I klassen Laser tar Wilhelm Kark plats för att konkurrera med de seglare som redan är uttagna.
Ida Svensson som seglar i klassen Nacra17 tillsammans med Marcus Dackhammar från GKSS är ocskå ny i landslaget.
– Ge Ida och Marcus ett par år så kommer de att konkurrera i yttersta toppen, kanske är de medaljkandidater vid OS 2024, säger Magnus Grävare.

Ida Svensson

Wilhelm Kark

När det gäller Wilhelm säger Magnus Grävare att det handlar om att hänga i och ge allt för att orka komma vidare till toppen.
– Laserseglarna har en tuff resa framför sig de närmaste åren, avslutar han.
Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.