xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Snabbmat i parken uppskattas i Duvnäs

 

För många som nu måste arbeta hemma istället för på sin vanliga arbetsplats kan det bli ganska ensamt och trist, inte minst när det kommer till lunchtimmen. Men det har man rått bot på en dag i veckan i Saltsjö-Duvnäs. Då kommer en foodtruck till Ringparken – och duvnäsborna strömmar till för att köpa med sig mat eller äta på plats och träffa lite folk – på lagom avstånd.

Initiativet kommer från en Duvnäsbo som är lite kunnig på mat från foodtrucks, det är ju en djungel som inte är helt lätt. Vi i fastighetsägareföreningen blev kontaktade och tyckte direkt att det var en kul idé som vi helt bejakar.
Det säger Eva Nisser, ordförande i Saltsjö-Duvnäs Fastighetsägareförening, om att en foodtruck står i Ringparken några timmar vid lunchtid varje onsdag sedan flera veckor.
– En gång i veckan verkar vara lagom och det har varierats med olika foodtrucks sedan det drog igång. Och det roliga är att fast det kom så många kunder första gången så maten tog slut alldeles för snabbt har vi bara fått glada kommentarer.

Bra att göra något positivt
Eva Nisser tycker att det är ett bra sätt att göra något positivt av situationen som råder. I Ringparken kan man träffas utomhus och hålla avstånd. Det finns långa bänkar och gräsmattor och bergknallar att sitta och äta på.
När Saltsjöbadet besökte parken första onsdagen i maj var det kö mer eller mindre hela tiden mellan klockan 11.00 och 13.00 som är den planerade tiden för försäljningen av mat från bilen. Alla höll avstånd och tempot i snabbköket var högt för att hinna serva alla besökare. Stämningen bland duvnäsborna som hittat till foodtrucken var väldigt god. Många tog sin påse med mat och slog sig ner på olika ställen i Ringparken för att sitta ute och äta, och andra tog med sig sin påse hem.
– Det här är ett fantastiskt trevligt initiativ och ett härligt avbrott i vardagen. Det är kul att träffa lite folk också, tyckte Anna som besökte Foodtrucken för tredje gången.

Boende i Saltsjö-Duvnäs uppskattar foodtrucken som kommer en gång i veckan och erbjuder lunch att ta med hem eller äta utomhus i parken.

Vill gärna gynna truckarna
Det är många som jobbar hemifrån i coronatider och att ta en promenad, eller cykeltur till Ringparken och köpa färdigmat är uppskattas på många sätt av kunderna. Linda Laine och Olof Mångs, som tillhör den stora skara som nu sköter jobbet hemifrån sitter på en bergknalle och äter med god aptit.
– Vi kommer ut och får lite luft, och så slipper vi prata om vem av oss som ska laga lunchen. Och om de här bilarna gör sig omaket att ta sig till Duvnäs tycker vi att man ska gynna dem.
Och båda är mer än nöjda med maten.
– Jag har tur idag. Chicken tikka masala är en av mina favoriträtter, säger Olof.

Eva Nisser från fastighetsägareföreningen tycker att allt som görs på ett riskfritt sätt för att underlätta under pandemin och hålla humöret uppe bland duvnäsbor är positivt.
– Yoga i parken vid Måsungen är ett annat trevligt exempel. Det fungerar också bra utomhus och skapar liv i området, säger hon.

Text & Foto: Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.