xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Han stod på världens tak för 30 år sedan

På dagen den 11 maj för 30 år sedan stod Oskar Kihlborg som andre svensk på toppen av Mount Everest, allra först upp var Mikael Reuterswärd.

– Det är stora och starka minnen som kommer tillbaka varje gång jag hör inspelningen från när Micke berättar att han ser hela Indien och halva Kina, berättar Oskar Kihlborg i radioprogrammet P1 Morgon den 11 maj,
Han påpekar dock att det bara är halva resan som är gjord när man kommit upp på ett berg, sen ska man ner också.
– Vi hade kämpat länge för att komma upp på Mount Everest. Då var det inte lika mycket folk på berget och jag minns att jag var helt ensam upp på toppen och det är inte helt vanligt idag. Bara förra året var det 800 personer som var uppe på Everest.
Han berättar också om hur man mår efter att ha klättrat på hög höjd. Den sista klättringen upp till toppen tog 17 timmar.
30 år senare säger Oskar Kihlborg att just toppbestigningen och den uppmärksamhet som kom med den har format hans liv och att han då bestämde sig att bli äventyrare.

Berget måste få vila
Oskar Kihlborg vurmar för att de som vill ska få klättra upp men säger också att det är viktigt att berget får vila. I och med coronakrisen sker en naturlig vila vilket är bra tycker han.
I sommar kommer han att forsätta äventyra men på hemmaplan i närområdet.
– Jag ska klättra upp på Kebnekaise flera gånger och paddla mycket SUP i sommar.
Johan Eriksson
Arkivfoto: Marie-Louise Gravestam

Programmet finns att lyssna på i appen SR Play eller på Sveriges radios Webb.

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.