xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Slaget vid Stäket – på nätet

 

Slagfältsmuseet Hamn i Fisksätra som stängdes förra året i april får leva vidare i digital form. Det fysiska museet stängdes bland annat på grund av för få besökare.

Efter stängningen har Nacka kommun som är huvudman för verksamheten arbetat för att museet ändå ska leva kvar på något vis. Nu är det klart att en mindre fysisk utställning och en digital utställning ska ersätta det som tidigare visades i museets lokaler på Brantvägen i Fisksätra. Men museets lokaler kommer inte att finnas kvar och en planerad framtida utställning som ska ersätta det ursprungliga Hamn blir jämförelsevis mycket mindre än den tidigare verksamheten.

Var den planerade lilla utställningen i fysisk form ska finnas är oklart. På kommunens hemsida kan dock den som är intresserad nu gå en digital tur via kommunens hemsida eller själv klicka sig igenom historien på egen hand.

Museet Hamn som var en stor kulturarvssatsning gjordes möjlig med EU-stöd och öppnade i juni 2014 och berättade historien om Slaget vid Stäket 1719. 2023 stängdes verksamheten, som på flera sätt berättade Nackas historia från forntid fram till idag. Anledningen var att kommunen hade svårt att hitta någon som ville ta över driften och att museets verksamhet ansågs ha blivit för dyr.
Den som hade möjlighet att besöka museet innan det stängdes förra året fick ta del av lokal historia på ett sätt som kändes levande. Den som inte hann se museet i lokalerna på Brantvägen får nu nöja sig med den digitala versionen.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.