xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Förändring och utbildning ska skapa fler lag och fler aktiva fotbollsspelare

 

Saltsjöbadens IF Fotboll genomgår en förändring och med en offensiv och positiv nysatsning vill man bli ännu fler aktiva i sektionen. I satsningen ingår ny sportchef och ”den blå tråden” som ska ge en tydlig bild av sektionens målsättning samt skapa välutbildade fotbollsspelare.

Fotbollen i Saltsjöbadens IF har alltid varit stark och som mest har sektionen haft över 1000 medlemmar och dryga 60 lag anmälda till seriespel. De senaste årens medlemstapp har gjort att styrelsen påbörjat och skapat ett förändringsprojekt som ska lyfta medlemsantalet mot nya höjder.
– Saltsjöbadens IF Fotboll har alltid varit en naturlig samlingspunkt för barn, ungdomar och föräldrar i Saltsjöbaden. Barns stillasittande är ett stort hälsoproblem, därför är fotbollen central för att få både tjejer och killar att röra sig. Det fostrar våra barn i laganda och kamratskap. Fotbollen är också ett mycket starkt integrationsverktyg. Vi är därför väldigt glada att vi nu har en ny styrelse, en ny klubb- och sportchef, verksamhetsplan samt lagorganisationer på plats säger ordförande Chung-Wai Lee.

Som ny klubbchef med ansvar för det sportsligt administrativa samt kommunkontakt har Christian Erenroth rekryterats. Han har ett förflutet som sportchef i fotbollen sedan en tidigare tjänst inom Saltsjöbadens IF.
Som ny sportchef med ansvar för fotbollsutvecklingen för aktiva och ledare är Alexander Bernhard på plats. Han har en gedigen fotbollsutbildning från Svenska Fotbollförbundet och har varit tränare för både barn, ungdomar och seniorlag i alla nivåer. Han har dessutom spelat i A-laget själv och är uppvuxen i Saltsjöbaden.
– Samtidigt som vi har nyrekryterat på viktiga positioner har en ny verksamhetsplan, ”Den Blå Tråden”, tagits fram. Syftet med den är att tydliggöra klubbens långsiktiga målsättningar och strategier i syfte att få alla inom sektionen att dra åt samma håll. säger Chung-Wai Lee.

Redan förra säsongen kvalificerade sig herrlaget (A-laget) till division fem och sektionens målsättning är att ta representationslaget ska kunna ytterligare kliv under de närmaste åren.
Det pågår även en nysatsning på damsidan och Chung-Wai Lee är mån att påpeka att Saltsjöbadens IF Fotboll skall kunna erbjuda bra fotbollsutbildning för alla.
– Ambitionen är att ingen ska behöva lämna klubben i förtid utan att alla ska få rätt till en riktigt bra fotbollsutbildning baserat utifrån sin nivå. Det gör vi genom att följa Svenska Fotbollförbundets satsning på fotbollsutveckling och individanpassad träning och matchning samt ökad rotation mellan åldersgrupperna, säger hon.

Saltsjöbadens IF Fotboll, likt alla andra sektioner inom föreningen, är icke vinstdrivande ideell verksamhet och är beroende av pengar från sponsorer.
– Just nu pågår en ny treårssatsning med bland annat inköp av matchställ och vi ser gärna att fler lokala sponsorer är med oss på resan mot barn och ungdomars välmående och välbefinnande på hemmaplan, säger Chung- Wai Lee

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.