xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Tips för att förebygga idrottsskador

 

Jessika Törnblom Drangert från Saltsjöbaden är aktuell med en ny bok om idrottsskador där hon går till botten med de vanligaste skadorna, Skadebibeln.

-Jag tror att den kommer att intressera och inspirera många sportiga Saltisbor och även alla fantastiska ledare som kämpar med våra idrottande barn och ungdomar. Mina två barn har tillbringat, och tillbringar, många timmar i olika träningshallar runt om i Saltis och på idrottsplatsen i Neglinge, säger hon.

Hur kom det sig att du skrev Skadebibeln?
Jag har varit idrottsmedicinsk expert och skribent på Friskispressen och Runners World. Min tidigare redaktör på RW, Minna Tunberger, frågade om jag kunde tänka mig att skriva den här boken. Eftersom flera andra personer som jag arbetat med genom åren också har undrat om inte jag skulle skriva en bok om idrottsskador bestämde jag mig för att det här skulle kunna vara ett bra tillfälle att djupdyka i det idrottsmedicinska forskningsfältet. I vanliga fall skriver jag spänningsromaner, så kul med lite omväxling!

Vilket är ditt bästa tips för att slippa skador?
Stegra din träning successivt-då hinner även långsamma strukturer som brosk och senor att anpassa sig och bli tåligare. Om du har haft ett träningsuppehåll är det smart att starta på en lägre nivå och bygga upp en bra fysisk grund, särskilt om du har varit sjuk och mest legat och vilat.
Om du ska göra förändringar i ditt träningsupplägg, gör dem gradvis och under en längre period.
Återhämtningen är viktig, planera in lagom lång vila mellan dina träningspass.
Tillräckligt med sömn och en balanserad energibalans är viktig för uppbyggnaden – försök att ha koll på båda!
Vi har alla individuella förutsättningar och svarar olika på träning, så jämför dig inte med andra utan hitta ett sätt att träna som passar dig och din kropp.
Bygg upp en tillräckligt bra fysisk kapacitet för den sport du vill klara av och glöm inte att anpassa träningen när livet inte riktigt blir som du har tänkt dig.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.