xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Älfvåg – Glasvillan & Alice Babs

 

Kära läsare, så var det tid för ytterligare några rader från mig. Denna gång tänkte jag börja med att citera några rader ur min favoritbok, Saltsjöbadens historia av Gunnar Lindberg (jubileumsboken från 1959).

Jag citerar: ”Vid Garvkroksvägen, närmare bestämt nr 11, ligger en villa av ganska ovanligt utseende. Det är en enplansbyggnad med mycket trubbig gavelvinkel; den är uppförd med väggar av huvudsakligen tegel och glas, stora väldiga ytor av glas”; slut citat. Nu undrar ni säkert varför jag skriver just om denna villa? Svaret är enkelt- Det är den villa på Solsidan som gick under namnet ”glasvillan” och i den bodde en viss mycket känd sångerska under många år.

Vad kunde inte vara lämpligare än att nämna detta eftersom just denna sångerska skulle ha fyllt hundra år i år (Januari). Det är givetvis Alice Babs jag tänker på. Vilket uppmärksammades med text och foto av Mats Werner i Bladets februarinummer. Min hyllning till Alice blir ett stämningsfullt och svängigt fotografi från en av hennes konserter i Samskolans aula. Förutom att jag under min uppväxt kände till vem som bodde i glasvillan är jag inte någon expert på området jazzmusik, men kommer ihåg den där singelskivan på stenkaka som mina föräldrar allt som oftast spelade med titeln Swing It Magistern. Så nog vet jag vem Alice Babs var.

Fotografiet härintill är från våren 1958, platsen går inte att ta miste på eftersom den magnifika målningen av Sven X-et syns i bakgrunden. Det var den målningen jag många gånger satt och stirrade på när jag varken hade kunskap eller fantasi under salskrivningar på 2–3 timmar i aulan. När jag tänker tillbaka på salskrivningar i aulan får jag fortfarande rysningar. Förutom jobbiga och svåra skrivningar i aulan har denna lokal förgyllt tillvaron med både skoldanser och sommarlovsavslutningar mm.

Aulan i Samskolan har också använts som konsertlokal förutom av nyss nämnda Alice även för: Leif ” Burken” Björklund, Cornelis Vreeswijk, Lill-Babs, Trettioåriga Kriget för att nämna några.

Jag avslutar månadens rader med att påminna om Alice Babs dotter Titti Sjöbloms minneskonsert i kyrkan 14e Maj.
– Nej, jag var ju inte riktigt klar kom jag just på! Till alla tabellbitare vill jag påpeka att Eurovision song contest numera kallad ”Mello” startade 1956 och Sverige deltog för första gången 1958 och kom på fjärde plats med melodin Lilla Stjärna och den framfördes av dåvarande Saltsjöbadsbon, vem tror ni? Svar: Alice Babs.

Våren är här!! Hälsningar
Mats Älfvåg

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.