xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Ny finkrog i pampig villa

 

I samband med att Vår Gård firar 100 årsjubileum 2024 ska en ny restaurang invigas i februari i Villa Skärtofta. Byggnaden som kan sägas vara en av Saltsjöbadens mest praktfulla villor byggdes 1897 för ingenjören och företagsledaren John Bernström med familj.

I Skärtofta som ingår i KF-ägda konferensanläggningen Vår Gård är den fasta inredningen bevarad sedan byggåret med träpaneler, kolonner och takmålningar. Villan har magnifika rum på olika plan, många med storslagen utsikt och rummen har hittills använts för konferenser och speciella arrangemang.
För ett år sedan invigdes baren Tant Grön i samma byggnad och redan i höst smyglanserar Vår Gård den nya finkrogen Restaurang Skärtofta med högt ställda ambitioner. Det gäller meny, service och inredning och till hjälp i arbetet med att skapa en ny finrestaurang i den anrika byggnaden har företaget anlitat varumärkesexperten Elin Lervik, saltsjöbadsbo sedan två år.
– Vi delar en vision om att ännu fler människor ska upptäcka Saltsjöbaden som en vibrerande kokpunkt som lockar såväl entreprenörer och konstnärssjälar som friluftsmänniskor, säger Kadi Upmark, vd på Vår Gård som ser öppnandet av den nya restaurangen som en del i ett pågående arbete för att stärka företagets verksamhet.
Och för att utveckla konceptet kommer delar av den nya restaurangen att hållas öppen redan i höst med ett begränsat antal platser där restauranggäster kan testa den nya krogens meny och miljö.
– Det känns naturligt att inkludera gäster, grannar och vänner i processen när vi gör denna satsning och öppnar fine dining-restaurang i Saltsjöbaden, säger Vår Gårds vd Kadi Upmark.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.