xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Hotellrum i stället för lägenheter – ”vi har tänkt om”

 

– Vi har bestämt oss för att bygga rena hotellrum.
Det säger Grand Hotel Saltsjöbadens ägare Mikael Solberg angående en av de tillbyggnader man vill utöka hotellet med.

Den nuvarande detaljplanen för området tillåter att en ny huskropp byggs på marken norr om hotellet och det är där med någon form av inomhus förbindelse till den befintliga hotellbyggnaden som företaget vill utöka hotelldelen med ett antal nya rum – istället för de tidigare planerade bostadsrättslägenheter som vissa delar av året skulle kunna brukas som hotellrum. Planer som inte fick grönt ljus av politikerna i Nacka.
Enligt Mikael Solberg var idén med lägenheter egentligen inte längre aktuell för hotellets del när man fick avslag på bygglovsansökan.
– Vi har tänkt om och nu vill vi använda den aktuella byggrätten som finns sedan gammalt för att bygga fler hotellrum, säger han.
Den nya hotelldelen norr om det gamla hotellet ska då enligt de nya planerna rymma 90 dubbelrum på 25 kvadratmeter.

Som vid tidigare samtal framhåller hotellets ägare att planerna på att bygga nytt ligger flera år år framåt i tiden. Det är plan 2.
– De vi gör först är att bygga en större och attraktivare spaavdelning. Där är det klart med bygglovet för en mindre inglasad tillbyggnad, säger Mikael Solberg
Han beskriver hotellets verksamhet med spa och konferenser som företagets viktigaste motorer och hur viktigt det är att hålla en hög standard när det gäller spa och konferenser. Han berättar också om framtida renovering av bland annat hotellets korridorer som ska få ny ljus inredning och att en enklare restaurang ska byggas i anslutning till receptionen.
Hur hotellet ska kunna fylla ut ytterligare 90 hotellrum om de planerna går i lås är en bra fråga, menar Mikael Solberg som inte har något direkt svar men ser positivt på möjligheten att attrahera nya gäster.
– Vi har haft väldigt bra beläggning nu, säger han.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.