xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Syskonen tog EM-silver på Baggensfjärden

 

– Vi vill ju inte missa EM på hemmaplan, sa syskonen Hedvig och Hugo Liljegren för ett år sedan när de precis vunnit VM som mixpar i seglingens 29er.

Det blev så klart segling på Baggensfjärden för syskonparet som annars tränar även 470, den klass de ska gå över till nu efter EM.
Man vann till slut ett silver i den jämna tävlingen.
EM-veckan för 29er i Saltsjöbaden bjöd på fina seglingar om än med bitvis svåra förhållanden med stora vindvrid och tryckskillnader.
Hugo och Hedvig löste det genom att hålla sig iskalla och prestera på högsta nivå och också komma tillbaka då det gick lite tyngre.
– Det känns ändå som att vi gjorde en bra avslutning och vi är glada över regattan i stort även om vi hade en väldigt, väldigt, tuff dag igår. Vi har verkligen försökt att hålla humöret uppe och göra det bästa vi kan hela tiden, säger Hedvig efter sista racet.
– Vi lyckades avsluta väldigt bra så det känns som ett bra sätt att säga adjö till båten, instämmer Hugo.

Nu väntar en ny båt för syskonen Liljegren. Det är 470-klassen som gäller. En klass som också är olympisk.
– Redan i början på nästa vecka ska vi faktiskt åka till Litauen för ungdoms VM i 470 så det blir spännande. Det blir inte så mycket vila utan vi drar i gång direkt nu med förberedelser inför det.

29er-klassen är en av de största juniorklasserna i världen och en mycket viktig instegsklass för seglare till OS och tävlingar som America’s Cup och The Ocean Race. Klassen har växt mycket senaste åren och många länder har valt att satsa på 29er.
– Av just den anledningen är det en stor ära att KSSS har fått förtroendet att vara värd för EM i 29er 2023. Seglarna har sannerligen utmanats av kluriga förhållanden på Baggensfjärden men är otroligt nöjda med arrangemanget, säger KSSS i ett pressmeddelande.
Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.