xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Mycket utomhusrörelse försvårar för golfare

Det är många som söker sig utomhus i tider av karantän och det är bra men ställer också till vissa utmaningar för de som golfar, och det är många nu på våren.

– I år öppnade vi på Saltsjöbadens Golfklubb våra banor rekordtidigt och under rådande omständigheter är intresset väldigt stort för golf. Det säger Mats Candinger, klubbchef på Saltsjöbadens golfklubb.
Golfbanorna är fullbokade nu när många är hemma och myndigheterna rekommenderar aktiviteter utomhus. Samtidigt vill andra än golfare ut och röra på sig vilket kan leda till farliga situationer då ytorna används som gångstråk av de som söker sig ut i friska luften.
– Golfklubben i Saltsjöbaden arrenderar markområdet för vår verksamhet, på samma sätt som en tennisklubb har sina tennisbanor. Att röra sig på golfbanorna när spel pågår innebär en risk att bli träffad av golfbollar, säger Mats Candinger.

Han menar att golfspelarna inte har och inte kan ha koll på allt som rör sig på banan. Det uppstår ibland situationer där det kan vara olustigt att slå iväg bollen då man vet att det vistas människor i och omkring banan som spelarna använder sig av i sitt spel.
– Det är viktigt att nämna att allemansrätten inte gäller på golfbanan, det vill säga att allmänheten inte har företräde på golfbanan och rör man sig där gör man det på egen risk. Jag tycker det är en självklarhet att man respekterar de som spelar. Det är sällan jag har sett någon springa in på en fotbollsplan så varför göra det på en golfbana. Vi vill att alla som vistas runtomkring vår fina golfbana skall vara säkra, säger han.
Mats Candinger avslutar med att framhålla att alla är välkomna att röra sig ute och helst vid sidan av golfbaneområdet och för allas trivsel ber man om försiktighet och respekt för de som spelar golf.
Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.