xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Kullhammar tar ton i Saltis

 

Musikföreningen Saltsjöbadens Jazzclub får mer eller mindre storfrämmande när Jonas Kullhammar gästar Grünewaldvillan i början av december. Kullhammar tillhör gräddan av den svenska jazzscenen sedan tidigt 2000-tal.

Föreningen som gör Saltsjöbadens musikliv brett och svängigt har sin säsongsavslutning på Grünewaldvillan den 6 december och satsar stort med en av Sveriges viktigaste musiker inom jazz de senaste 20 åren. Jonas Kullhammar har medverkat på över 200 skivinspelningar sedan debuten 1994 och 2000 kom hans första soloalbum, samma år startade Jonas Kullhammar sitt egna skivbolag.
Han har varit grammisnominerad, vunnit flertalet Jazzkatter, fått Arne Domnéruspriset, mottagit Alice Babs Jazzstipendium, Lars Gullin-priset samt även Jan Johansson stipendiet. 2015 fick han en guldbagge för bästa originalmusik till filmen Gentlemen.

Utöver sin egna musik spelar han kontinuerligt med andra musiker som Salem Al Fakir, The Hives, Bob Hund, Lisa Nilsson och The soundtrack of our Lives, alla inom popmusikgenren. På jazzscenen är det artister som Goran Kajfes, Subtropic Orchestra och dessutom är han en av grundarna till musikskolan Musikania i Nacka.

– Jonas Kullhammar har gjort en enorm insats för jazzen i Sverige och är en av våra stora kulturpersonligheter i Sverige, även om han lika mycket spelar utomlands idag, säger Stefan Gustafson från Saltsjöbadens Jazzclub.
Stefan är en stor del av att det finns så mycket musik i Saltsjöbaden idag då han syns både i jazzsammanhang och i kyrkomusiken. På Kullhammars konsert spelar han piano.

De övriga musikerna den 6 december utöver ovan nämnda Stefan är Hans Backenroth på kontrabas, en internationellt erkänd bashjälte samt Bengt Stark på trummor.
– Bengt är huvudlärare på Kungliga Musikhögskolan och faktiskt den enda som meriterats en professur i ”jazztrumspel” i Sverige, säger Stefan Gustafson.
Under 2023 har Saltsjöbadens Jazzclub hunnit med att arrangera åtta konserter och man kommer fortsätta även under 2024.
– Det blir såklart något speciellt i samband med att Alice Babs skulle ha fyllt 100 år i januari, avslöjar Stefan Gustafson.
Johan Eriksson

 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.