Juni – Nogger och krusbär

Först av allt, tack alla ni som har bidragit med er stödprenumeration för Saltsjöbladets fortsatta utgivning, det betyder mycket för oss. Ni som glömde eller inte läste, det finns fortfarande ett Swishnummer att använda och du hittar det i tidningen. Tänk om många kunde bidra med lite som en stödprenumeration, så glada vi skulle bli då!
Swish 123 179 39 75

Drömmen om sommaren och ledighet är svår att välja bort att skriva om när vi närmar oss midsommar. Ett par veckor med vackert väder gör att känslan börjar infinna sig, kvällarna är varmare och morgnarna ljusa och oändligt vackra, framförallt vid vattnet där jag älskar att vakna till liv med ett kallt och uppfriskande morgondopp.

Ni har hört det till leda men det blir en annorlunda sommar i år, ja kanske under många år framöver. Ännu fler kommer att hänga kvar på hemmaplan flera veckor på semestern och då får vi vara oerhört glada att leva och bo i denna fantastiska del av Stockholm och Nacka som erbjuder paradiset utanför dörren. Och visst märks det att det strövas och badas i skog, mark och vatten som aldrig förr.

Mitt i allt scrollande bland gamla bilder i mobilen fastnar jag för en bild från förra sommaren. Ett par solvarma krusbär ligger i min hand och jag minns fortfarande den söta varma smaken när jag stoppade dem i min mun. Det vill jag uppleva igen, så sommarens mål blir att hitta lika goda krusbär igen. Det var inte som den gamla krusbärsläsken jag kommer ihåg från ungdomens somrar. Nej, detta var naturlig sötma från växtriket och solens värme.

Apropå nostalgi finns det i vårt quiz en fråga om lanseringsåret för glassen Nogger och på vår webb hittar du ännu mer att läsa under vår flik Historia.


Glad och god sommar (kom ihåg krusbär nu)

Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.