xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

December – Lokalt är vårt mantra

 

Ni har hört det förut – det var ett konstigt år det här 2020! Antingen så förtränger vi det eller så kommer vi ihåg hur annorlunda och bra det ändå blev trots allt.
”Stötta lokalt” har varit ett återkommande mantra och så har det blivit också. Aldrig förut har väl så många handlat och beställt lokalt såväl på centrum som hos andra handlare och restauratörer i både Saltsjöbaden och Fisksätra.
Frågan är hur det kommer att bli den dag det återgår till att bli som vanligt, om det nu blir som vanligt?

I vårt decembernummer får du tips om en lokalt producerad bok som delar med sig av allt överskott till en hjälporganisation, snyggt!

Grand Hotel har också uppdaterat sig och bjuder på en ny barupplevelse delvis designad av saltsjöbadsbon Marie-Louise Douglas, spännande och kul! Men varför bjöd man inte in mer lokalbor till öppningen istället för den slappa kändiseliten? Det hade ju gett så mycket mer för oss alla som bor här. Ryktet hade gått så att säga!

Nu kommer en lokal gubbspaning som ni alla säkert känner igen och håller med om, men det är dags att genomföra också. På kvällspromenaderna syns (eller syns inte) alltför många utan en reflex på sig och du som kör bil i Saltis vet att det är riktigt mörkt på många platser. Vi säger det igen, köp en reflex och ha den med dig, det räddar liv och skapar trivsel och trygghet i trafiken.

Nu undrar i alla fall jag vem som vågar ta tag i Igelboda Stationshus och skapa något kul och bra som fungerar. Många säger att de vill men vem genomför?

Är det värt en latte att få en lokaltidning i brevlådan, på nätet och på sociala medier, swisha oss gärna i så fall, allt är välkommet, 123-179 39 75
Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.