xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Växande intresse för skidtävlingar

 

Hon ser sonen Sebastian bli snabbast ungdom i klassisk stil och strax därpå maken Mark sladda in på första plats i vuxengruppen. Carolina Glanville hade en riktigt bra dag under SIF Skidors klubbmästerskap.

Tävlingssäsongen uppe på skidarenan är i full gång. Cupen Söderskidan var först ut och följdes förra lördagen av den nya tävlingen Ski for Mental Health som drog över hundra deltagare, där golfbanans duktiga pistörer fick lovprisningar för de fina spåren. Välgörenhetstävlingens överskott går till forskning som främjar mental hälsa.

Ett växande klubbmästerskap
Dagen efter välgörenhetsloppet avgjordes SIF Skidors klubbmästerskap där deltagarantalet fyrdubblats sedan förra året. Nytt för året var att även de minsta fick åka en lekfull kort bana. Energin var hög och hela arenan målad i de nya klubbklädernas blåa färg.

Carolina Glanville, som för dagen agerade hejande familjesupporter, hade särskild anledning att vara nöjd med både en son och en make som vann i sina respektive klasser och säger:
– Det är verkligen lyxigt att det finns en så fantastisk skidklubb i Saltsjöbaden som vi kan vara med i hela familjen. Så mycket positiv energi, fin gemenskap och härligt engagemang från alla deltagare, medlemmar och SIF Skidor här idag.

De minsta och de snabbaste
Nu i helgen genomfördes det kanske mest klassiska av sektionens tävlingar, Barnens Vasalopp. Små hjältar mellan 3-10 år fick uppleva Vasaloppskänslan på en starkt förkortad version av originalet men med Vasaloppets hymn i starten, en vätskestation med blåbärssoppa och medalj runt halsen i målgången.

Nu laddar SIF Skidor och skidarenan för årets sista event Saltis Snabbaste som är en del av den stora säsongsavslutningen. Tävlingen introducerades förra året och blev direkt en succé med över femtio startande. Den tionde mars siktas det ännu högre:
-Vi såg energin och glädjen förra året, inte minst hos publiken, och tänkte att nu lyfter vi det en nivå. Swix och Länna Sport är två av flera nya sponsorer, golfrestaurangen flyttar ner sina hamburgergrillar och jag skulle bli förvånad om vi inte dubblar antalet startande. Och så har vi några överraskningar på gång, säger tävlingsansvarige Kerstin Nyman med ett leende.

Johan Eriksson

Läs mer om Saltis Snabbaste här: sifskidor.se

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.