xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Träffa Siffe och prova på hockey i Saltsjöbadens Ishall

 

Runt 70 barn går på ishockeyskola i Saltsjöbadens IF Ishockey men det finns plats för fler. Den 28 januari firas den Nationella Tre kronor Hockeyskoladagen över hela landet och i Saltsjöbadens Ishall kan du prova på sporten samt träffa Siffe, den omtyckta maskoten som dyker upp på isen med jämna mellanrum bland mycket annat.

All sport startar med att lära sig grunderna och i Saltsjöbadens IF Ishockey finns den omtyckta och välbesökta ishockeyskolan där barn får träna skridskoåkning och ha roligt på isen en gång i veckan i Saltsjöbadens Ishall från oktober till en bit in i mars.
Träningen bedrivs av utbildade tränare och med hjälp av föräldrar som finns på isen i vissa fall.
Sportchef Fredrik Nygren finns ofta på plats och hjälper till.
– Det är ishockeyförbundets riktlinjer som ligger till grund för all träning och genom att bedriva den på ett lekfullt, varierat och inspirerande sätt lär sig barnen grunderna inom skridskoåkning samt spelet ishockey, berättar han.

Söndagen den 28 januari är det Nationella TKH-dagen (tre kronors hockeyskola dagen), för att uppmärksamma och manifestera ishockeyn, och för att så många som möjligt ska få prova på sporten.
Då arrangerar Saltsjöbadens IF Ishockey Hockeyns Dag!
– Det kommer att bli en rolig och fartfylld dag med hockeyskoj, prova-på timme för alla åldrar, hockeyloppis, grill och knattedisco med Siffe, föreningens nya maskot som dyker upp lite varstans och leker och inspirerar de allra yngsta barnen, säger Mariel Arboe som är ansvarig för ishockeyskolan.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.