xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

SIF Skidor tror på fortsatt tillväxt

 

Kanske har du sett de blåklädda ryggarna med hjul under fötterna som patrullerar Saltsjöbaden? Det är SIF Skidors rullskidträning som startade efter sommaren. Saltsjöbladet fick stopp på sektionens energiska ordförande Christopher Toll för ett samtal om medlemstillströmningen, snöläget och säsongen som väntar.

Sektionen fick trettio procent fler medlemmar förra året, Grattis! Vad tror du det beror på?
– En förklaring är att vuxenträningen delades i fyra grupper: lågfart, mellanfart, högfart och skate. Det föll väl ut och den aktiva vuxengruppen växte kraftigt. Sedan tycks vi ha nått ut bättre till Saltisborna. Vi bor i en skidåkande by men vad jag har förstått har inte ens alla känt till vår existens. En annan förklaring är det fantastiska konstsnöspåret som till och med belönades med Stora Skidspårspriset i april. Dessutom efter en vinter med svåra förutsättningar.

Så hur ser förutsättningarna för snö ut i år?
-Då får man konsultera spåkulan, men vi hoppas på kyla redan i december och arenan står beredd med laddade kanoner. Men det här är ju Stockholm där tomten oftast traskar barmark på julafton. För säkerhets skull ordnar vi därför ett försäsongsläger i Orsa Grönklitt i början av december.

Vad händer inom barn och ungdomsgrupperna?
– I år ökar vi insatserna för framtidens skidåkare. Bland annat anordnar vi i helgen en rullskid-clinic för alla mellan 5-14 år och när snön kommer har vi utökat grupperna med två hjälptränare så vi kan ta in ännu fler unga. Och så har vi lite hemliga hyss på gång för de allra minsta, säger Christopher med ett klurigt leende.

Vasaloppet tycks vara en morot för många. Hur stimulerar ni de åkarna?
-Faktiskt hade Vasaloppsveckan förra året 16 000 åkare från Stockholm, så ja intresset är kolossalt. För att möta det särskilda behov som långloppsåkare har vad gäller träningsupplägg, kost- och utrustningstänk startade vi i september en särskild långloppsgrupp.

Vad händer härnäst?
– Vi laddar för vårt stora event ”SIF SKIDOR PRE SKI-EVENING” 15 november. Då samlar vi alla medlemmar och andra skidintresserade för en försäsongskväll där vi bjuder på dryck, tilltugg och hög energi. Vi har en hemlig gäst som äntrar scenen och på plats också vår nya huvudsponsor Swix. Det kommer finnas tävlingar för alla barn och ungdomar och utlottning av fina priser.

Vad talar för att SIF Skidor fortsätter växa den här säsongen?
– Det känns som vi är på rull. I år är vi dubbelt så många som jobbar ideellt i sektionen. Vi utbildar tränarna, förbereder events och redan nu har flera medlemmar tillkommit fast marken fortfarande är grön. Mycket talar för att det blir en magisk säsong, avslutar Christopher Toll, tar på hjälmen och ger sig iväg för att komma ikapp resten av gruppen som nu antagligen passerat Grand Hotel.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.