xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

September – Vi glömmer lätt

När Nacka kommun presenterade ett nytt förslag på detaljplan för hela Saltsjöbaden centrums område för ett par år sedan rasade stora delar av de boende i Saltsjöbaden. Många i Fisksätra fasar också över det nya som ska byggas kring centrum och runt hela Fisksätra. Man kan förstå det så klart, allt som är nytt är lite ovant och ingen vet hur det kommer att bli i sin nära omgivning.

När jag var liten lekte jag med min bästa kompis och hans hund Topaz i skogen ovanför Saltsjöbadens Båtklubb. Vi tältade och lekte cowboys och indianer. Det var som en liten fristad för oss, sen gick vi hem till honom och åt mängder av rostbröd med smör och Findus jordgubbsmarmelad. Troligtvis drack vi också kopiösa mängder O´boy.

På den platsen ligger Bergudden idag, ingen tänker väl på att det var ett rekreationsområde för 30 år sedan. Men jag kommer ihåg att det rasades då också. Precis som när det skulle byggas på Restaurangholmen i Hotellviken. Vi människor har en förmåga att glömma hur det var och sedan anpassa oss till det nya.

Nu planeras för nya bostäder vid Saltsjöbadens Centrum. På parkeringen och i anslutning till Saltsjöbanan. Någon som rasar över det? Eller behövs inte mer bostäder för vårt centrums överlevnad? Säg bara inte att vi ska bevara skärgårdskaraktären kring centrum, för den är faktiskt obefintlig!
Det blir också spännande att se om bevarandet av Igelboda stationshus når ända fram, vi publicerar ett öppet brev riktat till näringsidkare och politiker i detta nummer av er lokalaste lokaltidning.

Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör(som tycker det är en rättighet att få dricka O´boy i stora mängder ibland)

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.