xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Nya soptunnor för sortering på hemmaplan

 

Tack vare ett nytt tvådelat sopkärl ska alla villaägare i Nacka om tre år kunna sortera ut förpackningar hemma vid bostaden.

– Vi tror och hoppas att Nackaborna ska tycka att det här är en bra lösning, säger Jan Setréus, avfallschef på Nacka Vatten och Avfall.
Senast i början av 2027 ska alla villaägare i Nacka kommun få nya sopkärl med dubbla fack för att direkt kunna sortera förpackningar.
Alla i kommunen ska få tre soptunnor med olika fack där avfallet kan sorteras. Med de nya sopkärlen kommer avfallet kunna sorteras så att kunden får hämtning vid bostaden, på samma sätt som vanliga hushållssopor idag läggs i sopkärlet och hämtas där.
– Att kunna lämna sina förpackningar på samma sätt som man idag hanterar sin soppåse kommer nog många att uppskatta, säger Jan Setréus.
Förpackningsproducenterna ska stå för det mesta av kostnaden för tjänsten som enligt kommunen inte kommer att belasta kundernas avfallstaxa.

Till grund för beslutet om nya sopkärl och de framtida sorteringsrutinerna är en kunddialog och workshop som Nacka Vatten och Avfall genomförde hösten 2023. Meningen är att den fastighetsnära insamlingen i Nacka kommun av förpackningar ska införas stegvis med preliminär start våren 2026.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.