xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Nya ägare Handelshuset

 

Handelshuset i Saltsjöbaden har fått ett nytt krögarpar som ska driva restaurangen. Camilla och Olle Croneld heter paret som är glada och inspirerade inför uppgiften.

Paret bor i Saltsjöbaden sedan dryga fyra år och har drömt om att driva krog under en längre tid. Camilla Croneld är konsult inom krisberedskap och har arbetat på både Säpo och Europol i Hagg. Olle Croneld är psykoterapeut och entreprenör.
– I slutet av 2023 tog det bara en googling och två dagar senare var vi krögare helt snabbt, något som vi drömt om under flera perioder. Som ofta i livet var det en tillfällighet som gjorde att det blev så och nu står vi här som krögare med egen restaurang, säger paret när Saltsjöbladet hälsar på en förmiddag.

Camilla har tidigare erfarenhet av att arbeta på och med restaurang, både från studenttid men också senare i livet då hon jobbat på restauranger i bland annat Smögen. Olle har arbetat med ledarskap inom restaurangbranschen.

Paret vill att Handelshuset ska vara varmt och välkomnande med möjlighet till att stanna kvar och umgås och prata lite längre än vad man hade tänkt.
Det blir allt från lunchservering, kaffe och fika, bruncher på helgen samt också kvällsservering med afterwork.

– Vi tänker någon form av afterwork på torsdagar och fredagar men det får framtiden utvisa lite mer exakt. I övrigt går vi igång med bra husman till luncherna och ännu bättre middag på kvällarna samt även hämtmat för den som vill beställa och äta hemma.

Redan under första veckan som krögare känner både Camilla och Olle Croneld att det finns många som är glada för att Handelshuset fortsätter att leva då man fått många glada tillrop och en fullsatt fredag första öppningsdagen.
– Man behöver ju inte krångla till det så mycket. Med god mat och trevligt häng, mysig miljö kommer man långt. Vi ser fram emot att alla kommer in på en bit mat eller en fika på långpromenaden, säger de båda krögarna glatt.
Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.