xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Motorspalt – Sportbilsfestival fyllde Leksand

Med hösten kommer mörker och snålblåst men det ger också tid för många fina stunder i stugvärmen, som att över en kopp rykande höstfika försjunka i behagliga sommarminnen.

Motorspalten vill hålla kvar sommaren genom att dela med oss av intrycken från Dala Sportbilsfestival som för första året gick av stapeln mitt i hjärtat av Leksand och blev en riktigt sprakande härlig dag fylld med sportvagnar och människor inne i centrum. Sverige är ju ett av de sportbilstätaste länderna i världen och att Dalarna också har många riktigt fina guldkorn, stod helt klart.
Drygt 350 bilar glänste framför ishallen Tegera Arena i ett samarbete med det populära lokala evenemanget “Åkdon och Termos”, inne på nya centrum-torget avlöste bilklubb efter bilklubb varandra i en riktig bilklubbsshow.

Sportbilar, musik, dalafeeling
Det finns många sätt att njuta av sportbilar, men det upplägg som Auto Motor & Sport och DriverAcademy bjöd på lovar en spännande fortsättning för Dala Sportbilsfestival inför 2020, helgen efter midsommar. För årets deltagande ekipage var det en hel weekend fylld med dalakänsla. Boendet i Tällberg bjöd på finaste utsikten över Siljan från Klockargården och Gyllene Hornet där lördagskvällen avslutades med en härligt underhållande musikshow signerad Kalle Moraeus.
Moraeus är ju inte bara musiker utan också en hängiven “petrolhead” och deltog hela helgen med sin Corvette C7. Söndagen bjöd på en roadtrip för deltagarna till genuint lokala dalaföretag som Jobs Handtryck i Västanvik och Leksands Knäckebröd.
Det delades även ut priser i olika kategorier: “Bästa bilklubb” gick till Ferrari Club Sweden, till “Finaste nya sportbil” utsågs en mycket unik Jaguar F-type Arden med 900 hästkrafter under huven! “Peoples Choice” knep hemmasonen Mats Ek Tidstrand med sin John Player-inspirerade Porsche GT3 RS i svart och guld. Härliga sommarminnen!

Liss Lars-Erik Larsson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.