xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Maj – Vad är det värt

En lärare som avslutar sin tjänst efter 43 år i Igelbodaskolan, ska man skriva om det? Ja, det tycker vi.
En lokal känd kock som ger ut en ny kokbok om hur man lagar mat med grönsaker, ska man skriva om det? Ja det tycker vi.
Ett lokalt löplopp som firar tio år och som arrangerar för att det ska kunna genomföras i de svåra tider som coronapandemin medför, ska man skriva om det? Ja det tycker vi.
En hembygdsförening som gör allt för att lokal historia och framtida historieskrivning skall leva, ska man skriva om det? Ja det tycker vi.

När Saltsjöbladet fyllde 25 år gjorde vi ett par nedslag vid tågstationerna och bjöd på kaffe med nybakt, självklart var vi stöttade av ett par lokala företagare, och de allra flesta av er läsare var glada och tacksamma över att vi finns som alternativ till annan media med lokal inriktning. Vi är inte störst men vi är mest lokala. Vi har en ständig hemleverans till er brevlåda och på nätet.

Men vad är det värt? Det bestämmer du själv, hjälp oss att leva vidare med vår lokala tidning som är helt unik. Vi ber om ert bidrag, kalla det en stödprenmumeration, och du väljer själv vad du tycker det är värt. Vårt Swishnummer ser du här bredvid och på andra platser i tidningen.

Är du företagare, köp gärna en annons en gång om året. Det skulle hjälpa till mer än du kanske tror. Nästa gång skriver vi om din granne, barn eller barnbarn.

Ja, vi står faktiskt med mössan i handen och ber om Er hjälp i coronatider vi också.

#stödprenumeration Swish 123 179 39 75

Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.