xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Lånekort för gitarr

 

Sedan några veckor går det att låna gitarr på biblioteket i Saltsjöbaden Centrum. Det säger bibliotekarien Olle Sjöberg som också berättar att gitarrutlåningen är ett initiativ från Stim som firar 100 år.

Firandet består bland annat i att Stim har donerat 100 gitarrer till folkbibliotek runtom i Sverige, som vem som helst kan låna hem, och att det förhoppningsvis kan bli en ingång till ett liv fyllt av musik.
Organisationen Stim är en medlemsorganisation som står för Svenska tonsättares internationella musikbyrå och har som uppdrag att bidra till en mångfald av musikaliska uttryck och återväxt av nya musikskapare.

Med 100 års erfarenhet stödjer organisationen musikskapare på olika sätt: genom att se till att den som skapat musiken får betalt, genom att varje år dela ut stipendier och priser – samt att skänka gitarrer till biblioteken att låna ut.

På biblioteket finns också en vinyl, cd- och kasettspelare där besökare kan spela egna skivor och lyssna i hörlurar. Lite vinylskivor finns också. ”Här finns något för alla”, säger Olle Sjöberg.

Man får låna en gitarr i sju dagar och lånar den på sitt lånekort precis som man lånar en bok. Barn lånar på målsmans lånekort, säger Olle Sjöberg samtidigt som han upptäcker att bibliotekets lånegitarr tyvärr är utlånad för tillfället.
– Men det är en vanlig akustisk klassisk skolgitarr med nylonsträngar, säger Olle Sjöberg och hämtar en liknande men lite mer sliten gitarr som finns på biblioteket som vi kan fotografera istället.
– Det här är jättekul, vi är två musiker som jobbar här på biblioteket så när vi fick informationen från Stim hoppade vi på direkt. säger han.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.