xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Uffe – inte bara tennisspelare

 

Då var det dags att konstatera att det är vår på riktigt och med den kan man fastställa att utomhussporterna har kommit igång på allvar.

Fotbollsplan verkar vara i bra skick (numera konstgräs) och snart är det nya tennisgruset på plats på utomhusbanorna. Kommer ihåg att jag sa i mitt vårtal jag höll på Valborg 1974 att det är ”ett tydligt vårtecken” när båtarna i Pålnäsviken börjar sjösättas och det står jag fortfarande för – När båtarna börjar komma i sjön då är det vår på riktig! På tal om tennisbanorna har jag nyligen rotat i mitt arkiv efter något ämne till denna månad – vad fann jag? Svar; Ett gammalt nummer av den för länge sedan insomnade och nedlagda ungdomstidningen Rekordmagasinet från hösten 1958. Denna på sin tid mycket populära tidning hade allt man kunde tänka sig inom äventyr, bilar, hjältar men icke minst massor av sport. Vet egentligen inte varför jag har en hel årgång av tidningen från 1958 i min ägo, kanske för att det är mitt födelseår?

Hur som helst när jag nyligen satt med oktobernumret och bläddrade fann jag att oktobermånads ” kändisprofil” var den legendariske tennisspelaren Ulf ”Uffe ” Schmidt då steg mitt intresse. Ulf är ju sedan 60 år(minst) Saltsjöbadsbo och i sportsammanhang en legend, det måste jag läsa igenom noga tänkte jag. Rekordmagasinet skriver redan i stycke två att Uffe spelar ishockey för Saltsjöbadens IF där han är en riktig friskus i rinken- va? Spelade Uffe hockey i Saltis tänkte jag? Det här måste jag gå till botten med och kontaktade herr Schmidt för en enklare intervju, vilket den alltid pigge och glada Uffe ställde upp på.

Min inledande fråga löd: Förutom Wimbledon vinst ,14 SM Guld, 102 Davis Cupmatcher, segrare i Kungens Kanna med mera har du verkligen spelat ishockey? Uffe skrattade och svarade att visst har jag gjort det.
– Jag spelade i juniorlaget i Saltis under skoltiden när jag gick i Samskolan då bodde jag i Storängen. Vidare berättar Ulf att vi spelade på den ursprungliga rinken nere vid vattnet på IP den så kallade månskensrinken.
Där fick jag svaret på hockeyfrågan, men hur var det med boxning då?
– Ja någon boxare var jag aldrig, men stort intresse hade jag och följde min kompis Ingemar Johanssons framfarter i ringen noga. Jag satt vid ringside den där sommarkvällen -58 på Ullevi när Ingo knockade Eddie Machen i första. När jag spelade Wimbledon året därpå fick jag lyssna på nattradio från London när Ingo gick sin titelmatch mot Floyd Patterson, så nog hade jag ett stort boxningsintresse. Hur var det med tennisen i Saltsjöbaden då? Under 50 och 60 talet var turneringen Saltsjöbadspelen nästan lika stort som i Båstad, berättar Ulf.

Avslutningsvis tyckte jag att jag måste väl fråga vilket slag som var hans bästa vapen.
– Hårda grundslag från baslinjen svarar Uffe med ett skratt. Tror att även min australienska kombattant Rod Laver skulle svarat det.
Slutar månadens rader med att säga – Tack Uffe för en trevlig pratstund som gjorde dessa rader möjliga.
Vad blir det nästa månad? Har ingen aning men hoppas få till några rader om något, kanske någon fotbollsspelare eller ytterligare någon tennisstjärna – Vi får se .

Hälsningar
Mats Älfvåg

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.