Jubileumskonsert för Alice Babs Sjöblom

 

I januari är det 100 år sedan Alice Babs föddes och det firas av Lions och familjen Sjöblom under jubileumsåret med en konsert i vår, full av musikaliska guldkorn, i kyrkan i Saltsjöbaden.

Den 26 januari 1924 föddes Alice Babs. Efter några år flyttade familjen från Kalmar, via Karlskrona till Västervik och samma år som hon blev tonåring träffade hon av en slump sångpedagogen Lina Boldemann på en båtresa, en händelse som kom att betyda mycket: Alice fick börja ta sånglektioner och så ordnades en bostad för familjen och arbete för mamman i Stockholm.

Karriären tog fart med huvudrollen i filmen ”Swing it, magistern” och vid det laget visste Alice, fortfarande tonåring, att det var ”sångerska hon ville bli och vara”.

Alice Babs och maken Nils-Ivar Sjöblom bildade familj och bosatte sig i Saltsjöbaden i början av 1950-talet och båda kom att värna om Lions arbete. Alice Babs Lionsstipendium som delats ut i över 30 år har legat henne och familjen extra varmt om hjärtat och med anledning av det kommer Lions Club Saltsjöbaden och familjen Sjöblom att arrangera en jubileumskonsert i Uppenbarelsekyrkan den 14 maj där Titti Sjöblom, Ehrling Eliasson, Linda Pettersson och Mattias Algotsson kommer att framföra guldkorn i ord och ton från Alice Babs Sjöbloms långa och på många sätt sagolika karriär.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.