xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Ishockey – J18 får ny coach

 

Klart med ny tränare och satsning på breddad verksamhet i Saltsjöbadens IF Ishockey.

Hockeysäsongen lider mot sitt slut men det planeras redan för nästa säsong inom Saltsjöbadens IF Ishockey. Det är J18-laget som redan idag har fått en ny tränare och coach klar.
– Det är med stolthet och glädje som vi hälsar Kim Lindgren från Djurgårdens IF varmt välkommen till Saltsjöbadens IF, säger Fredrik Nygren som är sportchef i Saltsjöbadens IF Ishockey. Kim Lindgren som snart fyller 34 år har en lång erfarenhet som tränare i Farsta, Värmdö och nu senast Djurgården där han har jobbat med klubbens 06-lag. Han spelade även hockey själv under flera år men var tvungen att avbryta karriären för tidigt på grund av skada.
Fredrik Nygren berättar mer om sitt senaste tillskott på tränarsidan i klubben.
– Kim är en väldigt lugn och trygg person med ett fint ledarskap som bygger på att få ihop gruppen till en stark enhet. Kim bor i Älvsjö med sambo och 2 hundar och till sommaren så väntar de sitt första barn. Utveckling och mentalitet är två ledord som Kim tar med sig in i sitt nya uppdrag i Saltsjöbadens IF och han är otroligt taggad och förväntansfull inför nästa säsong.

Ishockeysektionen i Saltsjöbadens IF kommer för första gången på många långa år att ha både ett U16, J18 samt även ett J20 lag i seriespel. Dessutom finns A-laget som spelar i division fyra som J20 spelare kan fylla på i.– En ung och hungrig tränare med mycket erfarenhet och skinn på näsan, som kommer att passa perfekt in i den nya Saltiskulturen som vi håller på att forma. En kultur där vi skall öka intresset och kunskapen till Ishockey och träning. En miljö som skall rymma alla som vill spela ishockey, men där den individuella utvecklingen skall stå i centrum och inte putta bort spelare som vill lite extra. Utan snarare uppmuntra och belöna hårt jobb och hög arbetsmoral, säger sportchef, Fredrik Nygren som är väldigt stolt över sitt senaste tillskott till klubben.
Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.