xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Hembygdsföreningens Vårprogram presenterat


Saltsjöbadens Hembygdsförening har flera nya aktiviteter på programmet denna vår. En är ”Workshop om affärslivet i Saltis innan Tippen byggdes” måndagen den 4 mars i Neglinge Gård.

Föreningen hoppas på deltagare som vill dela med sig av sina minnen om var det fanns butiker i Saltis. Med hjälp av en karta ska man hjälpas åt att minnas butiker och var de låg, vilka som drev dem, när de startade och vad som såldes i butiken.

Förhoppningen är att arbetet ska leda till ett föredrag eller en artikel om affärslivet i Saltis innan Tippen.
Antalet deltagare är begränsat. För anmälan till workshopen, hittar den som vill veta mer, information på hembygdsföreningens egna hemsida.

Den 4 april besöker kartografen och sjökortsmakaren Lars Granath Neglinge Gård för att berätta ”Om sant och falskt bland skärgårdens ortnamn och söndagen den 28 april får intresserade chansen att veta mer om bikuporna på Neglinge Gård och vad som finns i ett bisamhälle. Den som vill studera bina närmare kan få låna en biodlardräkt. Fika med hembakat kommer att serveras.
En loppmarknad och traditionsenligt nationaldagsfirande samt Midsommarafton i Wallenbergsparken är beprövade aktiviteter i maj och juni.

Hela vårprogrammet med kontaktuppgifter för anmälan och mer information finns på föreningens hemsida saltsjöbadenshembygdsforening.se
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.