xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Hans projekt i Afrika ger gratis el genom solenergi

 

Som 18-åring grundade han 2022 den ideella organisationen Stories Sweden som har som syfte att förse familjer på landsbygden i Afrika med gratis el genom solenergi.

Så skedde också redan under organisationens första år. Stories Sweden har köpt in solpanelslösningar för belysning och möjlighet att ladda mobiltelefoner till 30 familjer i Arumeru-distriktet i Arusharegionen i Tanzania. I samarbete med organisationen Africa Amini Alama, fick man hjälp att sätta upp solpanelerna som nu fungerar och förenklar livet för många i byn.
– Utan el i byn var invånarna tvungna att gå i tre timmar varje dag för att kunna ladda sina mobiler. I Africa är man beroende av mobilen för väldigt mycket, säger Douglas Solberg, grundaren av välgörenhetsprojektet Stories Sweden.

Nu är han 19 år, har tagit studenten och hoppas på chansen att studera vidare i USA vid Harvard eller något av de andra mest välrenommerade universiteten i USA.
– Men det räcker inte bara med högsta betyg i allt för att bli antagen, de vill att studenterna ska kunna visa att de är aktiva och framåt på flera sätt. Det kan vara elitidrott, forskning eller något annat projekt – som att starta och driva ett ideellt välgörenhetsprojekt, säger Douglas Solberg som hoppas att engagemanget i arbetet med Stories Sweden på sikt kan hjälpa honom att komma in vid någon av de åtråvärda utbildningarna i USA.

Men just nu är det att fortsätta utveckla sitt projekt med solenergi i Afrika som gäller. Nästa fas som redan har inletts handlar om att installera kompletta solsystem som ger elenergi till tre skolor och ett barnhem i Tanzania. Det nationella elnätet i Tanzania når inte alla avlägsna platser och ett mål längre fram för Stories Sweden är att utveckla mindre nät i byar som saknar el.

För att kunna fortsätta arbetet med solenergiinstallationer där elnät saknas behövs pengar. Allt som organisationen gör bygger på ideella krafter och skänkta pengar. Den 10 september ska organisationen presentera sin verksamhet på ett lanseringsevenemang i Wallenbergssalen på Grand Hotel Saltsjöbaden med förhoppningen att kunna locka företag och privatpersoner att stödja välgörenhetsprojektet med pengar.
– Det blir föreläsningar och en presentation av projektet som vi vill göra mer känt på det här sättet. Vi har skickat ut många inbjudningar och det är öppet för alla som är intresserade att komma och lyssna. Och jag hoppas förstås att många, företag och andra vill vara med och supporta och donera pengar till projektet. Alla pengar som doneras går till välgörenhetsarbetet med solbaserad el i Tanzania, inga pengar försvinner på vägen, säger Douglas Solberg.

Han tycker det är kul med det engagemang han möter när han berättar om arbetet med Stories Sweden. Han gör själv organisationens hemsida storiessweden.org. Där finns information om projektet, hur man kan supporta och engagera sig i det och prenumerera på nyhetsbrevet.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.