xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Februari – Njut ditt sportlov

Det börjar närma sig en vecka på året som kallas för sportlov.

Vecka nio har alltid varit en vecka fylld av val och kval hurvuvida det ska bli fjäll eller hemma men i år blir det ingen åkning med familjen då barnen är så pass gamla att de pluggar och/eller väljer att arbeta i stället.
Faktum är att det känns lite snopet på något sätt! Jaha, då var den perioden i livet över. Och jag som älskar att lalla omkring i björkfanersklädd fjällstuga endast iklädd dagens underställ med en kall öl i handen innan middag. Plocka fram en färdig lasagne (gjord i hemmet veckan innan) och värma på, ta en bastu och sen somna tidigt i soffan.

Nu uppstår ett vakuum, vad ska jag göra istället, jobba såklart men ändå, jag vill ha mera sportlov!

Många ungdomar är ändå hemma på sportlovet och idag finns det en uppsjö av spännande saker att hitta på över hela Stockholm och inte minst i Nacka. När jag själv fick vara hemma från sportlovet i min ungdom, vad gjorde jag då är en fundering!

Ja, man sov väl en hel del, men sen var det musik som gällde. Det spelades gitarr med kusinen och vi hade också möjlighet att spela in egna låtar i ”torpet”, där en på den tiden toppmodern Portastudio fanns. Alltså möjligheten att spela in som i riktig studio fast med bara fyra kanaler. Det kanske inte imponerar så mycket idag då man kan göra musik på sin mobiltelefon men det var riktigt ballt på 80-talet. Det blev låtar med bandnamnet 30 TÅG. Undrar var de finns idag?

Gör nu det som du vill, lov är lov och till för att njutas.


Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.