Ett smörgåsbord av konstuttryck

 

På Saltsjöbadsgruppens utställning den 2-3 december i Grünewaldvillan möts flera olika konstformer som måleri, teckning skulptur, naturverk, design, textil och foto.

Gruppens gemenskap stimulerar kreativiteten och fungerar som bollplank under arbetets gång. Uttryckssätten är personligt brokiga.
– Olikheterna i stil och teknik har alltid varit vår gemensamma nämnare, säger Stefan Wetterdal, en av gruppens sex medlemmar.
På årets Vintersalong kommer det som vanligt att bjudas på ett smörgåsbord av konstuttryck. Från figurativa små recepttavlor för köket, till abstrakt oljemåleri inspirerat av de klassiska modernisterna. Här finns skulpturer och nätfigurer, naturmotiv skapade på kopparplåt och fåglar formade av naturmaterial. Finurliga, fantasifulla figurer och eleganta champagneflaskor i olja, och naturens förunderliga färgregister fångade genom kameralinsen.
Gruppen har i många år hållit till i ett hus på Observatoriet, men det ska nu renoveras och åter bli bostad. Så för närvarvarande söker gruppen energiskt efter en ny ateljé här i Saltis.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.