xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Augusti – Inte så illa hemma

Jag undrar hur vi kommer att tänka tillbaka på sommaren 2020 om ett par år, eller är detta sätt att semestra det nya som kommer att gälla?

Att det är smällfullt på Saltisbadet med devisen en ut, en in, att det är smällfullt på alla parkeringar kring de andra lokala utomhusbaden, att Grand Hotel är fullbokat av semesterfirare som valt att hänga runt lokalt. Ja, på ett sätt skulle det inte förvåna mig om många har insett det fina med att vara på hemmaplan och faktiskt kommer att fortsätta med det i högre utsträckning.

När jag skickade iväg dottern på en tre dagars båtluff i början av augusti och fick bilder från en stilla Nämndöfjärd i motljus på kvällen förstod jag igen att det är inte så illa här hemma.

Vi som arbetar med Saltsjöbladet har också haft trevlig semester och delat med oss lite på vår Instagram. Det har blivit populärt att följa oss och jag hoppas att det kan fylla ett tomrum där vi kan rapportera och inspirera samt visa gamla fina bilder och nya spännande miljöer.

Under veckorna hemma, i skog och mark, på badplatser slår frågan mig; Hur svårt kan det vara att plocka upp sitt skräp efter sig? Fimpar, snusprillor, pizzakartonger, läsk- och ölburkar, plastpåsar och kartonger. Vad händer där ute, ni vuxna, lär era barn genom att agera så som ni vill att de ska agera! Håll Sverige rent!

Nu kör vi höst och Saltsjöbladet kommer i er brevlåda varje månad fram till jul, men se också vår webb där ni hittar krönikor och annat kul att läsa på väg till jobbet eller i finfåtöljen. saltsjobladet.se eller följ oss på Instagram @saltsjobladet

Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.