xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

April – Vi hjälper varandra

Det som ingen trodde skulle hända pågår just nu. Social distansering är ett nytt begrepp som vi svenskar har fått lära oss och jag tror att vi onekligen är duktiga på det. Samtidigt vill vi umgås och träffas när våren kommer och värmen börjar dallra i ett hörn på tomten eller i en busskur. Det blir en svår balansgång för många men de tråkiga dagarna och kvällarna kommer sakteliga att bytas ut mot glada och goda tider som aldrig förr. Det vill jag i alla fall tro på!

Vi ser att många företag har det tufft och har gjort en sammanställning med svar från lokala näringsidkare. Det är bara ett litet urval och vi vet att många fler företagare har det tufft.

Vi konstaterar att flera populära evenemang i Saltsjöbaden och Fisksätra måste ställas in under våren. Det blir inget valborgsfirande vid Grand Hotel, det blir ingen Internationell fest i Fisksätra och Lions måste ställa in sin vårkonserti kyrkan, så tråkigt!

Men är det en självklarhet att det kommer en gratis lokaltidning i din brevlåda en gång i månaden?

Även Saltsjöbladet går nu också igenom en tuffare tid med tappad annonsförsäljning. Din lokaltidning Saltsjöbladet ägs av Saltsjöbadens IF. Känner du som privatperson att du vill stötta fortsatt utgivning, Swisha gärna för en fiktiv prenumeration. Är du företagare med god marginal och vill vara med att hjälpa oss, köp gärna en annons hos oss. Vi finns både som papperstidning och på webben.

Kontakta oss gärna för mer information hur du kan hjälpa till.
Swish till Saltsjöbadens IF 123 179 39 75

Hjälpa till lokalt – det är vad det handlar om, tillsammans är vi starka.
Håll avstånd, stanna hemma och tvätta händerna.

Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.