xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Vatten rann in – kapellet på Skogsö får nytt plåttak

 

Det ursprungliga taket på Skogsö kapell måste bytas till ett nytt och i samband med det ska även arbeten inne i kapellet utföras.

Renoveringsarbetena gör att kapellet är helt stängt från den 11 september och året ut.
Kapellet som hör till Saltsjöbadens församling är populärt i många olika sammanhang, det brukas till såväl kyrkliga som borgerliga begravningar samt dop och vigslar.
– Det är ofta efterfrågat och används väldigt mycket. Många blir ledsna över att kapellet är stängt, säger Lars Viper, kyrkoherde i Saltsjöbadens församling.
Under tiden kapellet är stängt får Uppenbarelsekyrkan och församlingshemmet i Tattby användas även för förrättningar som annars skulle hållits i kapellet på Skogsö.
Orsaken till renoveringen i höst är att arbeten som utfördes i samband med en renovering och ommålning av det gamla taket inte var tillräckliga.
– Det har visat sig att taket släpper igenom vatten så nu måste allt göras om och göras på rätt sätt och taket bytas helt. Det nya taket blir i plåt precis som det gamla. Det ska grönmålas och se ut som det alltid har gjort, säger Lars Viper.
Han berättar att hela kapellet behöver tvättas inuti, bland annat på grund av en ljushållare som sotat ner rummet på insidan. Så även om det är ledsamt för många församlingsbor och innebär förändringar för församlingens verksamhet i höst vill kyrkoherden lyfta fram att det kommer att bli bättre och vackrare inuti kapellet med sin vackra takmålning.

En annan nyhet är att det ska bli bra vatten i kranarna på kyrkogården.
– Vattensituationen där har varit bedrövlig men nu ska det bli en avsaltningsanläggning och ett nytt pumphus så att det finns bra vatten till blommorna. Det ska också bli nya skötselstationer på kyrkogården, säger Lars Viper.
Preliminärt datum för när kapellet ska öppnas igen efter renoveringsarbetena är den 1 januari 2024.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.