xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Fisksätrabor sjunger om att leva

 

”Vad gör livet med oss?” är titeln på en musikalisk föreställning som har premiär i Fisksätra den 14 oktober. På scenen står 25 fisksätrabor, vars erfarenheter och tankar om att leva och att klara livets upp- och nergångar har format berättelsen.

Projektet är en storsatsning av Fisksätra museum och i våras startade repetitionerna med föreställningens musikaliska ledare och konstnärliga producent Lone Larsen och regissören Anders Butta Börjesson.
De medverkande kommer att framträda tillsammans med vokalensemblen VoNo som leds av Lone Larsen samt sex musiker på olika instrument.
Idén till projektet kommer från Amelie Tham, konstnärlig ledare på Fisksätra museum. Det är också hon som har skrivit manus till föreställningen.
Vad betyder projektet för museet?
– Det bekräftar faktiskt betydelsen av en av Fisksätra museums grundläggande idéer, att museet återkommande bjuder in fisksätrabor till deltagarprojekt i olika konstarter, säger Amelie Tham.
Hon har gjort intervjuer, i samtalsform, med deltagare från 17 till drygt 80 år och många har valt att delta i workshops under arbetet med föreställningen.

– Att så många vill vara med i projektet visar att konstnärliga upplevelser har stor betydelse i mångas liv, i det här projektet handlar det om att formulera tankar, att tala med de egna orden inför publik och att sjunga tillsammans med professionella sångare och musiker.
Vad tror du att föreställningen kan ge publiken?
– Många av deltagarnas tankar och erfarenheter är gripande och de är heller inte bara individuella. Så jag tror och hoppas att publiken kan känna just det, att det handlar om allas liv. Föreställningens texter har ofta större på djupet allmänmänskliga perspektiv, säger Amelie Tham.
”Vad gör livet med oss?” spelas på Viktor Rydbergs skola i Fisksätra lördagen den 14 oktober kl 13, med gratis inträde. Söndagen den 15 oktober ges ytterligare en föreställning på konsertscenen St Paul vid Mariatorget i Stockholm.
Föreställningens originalmusik är skriven av Josef Sjöblom och Lone Larsen, dirigent och ledare för kören VoNo.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.