xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Swimrun i Saltis igen


Efter två pandemiår är tävlingen Wille Swimrun tillbaka i år igen. Sista helgen i augusti blir det fullt tryck kring Hotellviken med två olika klasser.

Tävlingen Wille Swimrun har avgjorts två gånger tidigare men fick ställas in under 2020 och 2021 på grund av pandemin. Nu är arrangemanget tillbaka med ny kraft och den 27 augusti är det klart för upplagan 2022.
Det finns två klasser, en som gör två varv på banan och en som gör ett varv. Starten sker vid Grand Hotel och på vägen runt varvet blir det sex vattenpassager i både Baggen och Neglingeviken.
Tävlingen starades av familjen Eriksson efter att sonen William Eriksson tragiskt gått bort i en båtolycka på södra Baggensfjärden i augusti 2016. Familjen startade stiftelsen William Seafoundation som arbetar med att öka säkerheten på sjön. Vid årets tävling kommer en ny 11-meters sjöräddningsbåt att namngivas. Båten är redan operativ och i tjänst.
– Vi vill med tävlingen lyfta fram säkerhet på sjön samt också skapa ett tillfälle att minnas och träffas under trevliga förhållanden, säger Marie Eriksson som är mamma till den bortgångne Willam Eriksson.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.