xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Kajaker firade 20 år som klubb

 

Kajaksektionen i Saltsjöbadens IF har fyllt jämna 20 år och passade då på att fira med träff, trevnad och uppvisning vid en klippa i Lundsjön/Dammsjön.

I 20 år har medlemmarna i Saltsjöbadens IF Kajak varit en del av föreningen som livligt tränat och sett till att nya kajakintresserade har fått möjlighet till att lära sig hantera kajaken på ett säkert sätt.
– Det har varit viktigt för oss att tillhandahålla träning under vintern för att kunna lära ut säkerhet, och att paddla rätt så man vet vad man ska göra om olyckan är framme. säger Sten Brattberg som är ordförande i SIF kajak.
Utöver detta har det blivit paddelturer på många platser, inte bara i Stockholms skärgård.

Nu var det så dags att fira 20 år med en träff för medlemmarna samt möjlighet för intresserade att titta förbi. På udden innan bron vid Dammsjön var kajaker, säkerhetsmaterial och inte minst en vacker kajak i gran uppställda under sommarens bästa söndag.
– Ja det går inte att få det bättre än så här vädermässigt, sa Micael Festin som visade upp sin hemgjorda kajak i gran till allas förtjusning.
Runt 200 meter svensk gran och 300 arbetstimmar har blivit till en kajak som verkligen är en fröjd för ögat.
Utöver träet är den uppbyggd med glasfiberväv och epoxy.
– Så egentligen är det en sandwich med träkärna, glasfiber och epoxy som är lackad med båtlack eftersom lacken är UV-beständig, säger Micael Festin som har byggt tre träkajaker totalt.
Kajaken väger 22 kilo vilket är något mindre än en glasfibervariant. Den är också något vridstyvare än glasfiberkajaken.
– Jag tycker också att det är kul att den är vacker och går att använda. Det är kul att paddla och det är kul att snickra, varför inte kombinera det, säger Michel Festin.

Micael Festin visade upp sin träkajak och egna träpaddel.

En viktig del av paddling är att kunna sin utrustning och sin egna säkerhet. Under eftermiddagen visades både allahanda säkerhetsprodukter- och idéer upp på land och det blev en uppvisning där medlemmar visade upp hur det går till att ta sig i och ur en kajak i sjön samt hur man rollar för att vända på kajaken.
– Det blev en så bra dag som det går att göra, och det var kul att de som var och badade på klippan också uppskattade vår närvaro och tittade på vår uppvisning, säger Sten Brattberg.

Johan Eriksson

Aktuellt: Saltsjöbadens IF Kajak firade 20 år som sektion och förening.
Det firades: Med mat, träff och uppvisning vid Lundsjön.
Verksamheten spänner: Från att träna vintertid i Näckenbadet till kajakturer och PT-Träning samt även kajakförvaring.
Att bli medlem: Gå till sifkajak.se och läs under fliken föreningsinfo/bli medlem. För att vara aktiv krävs medlemskap i Saltsjöbadens IF.
Eskimåsväng: Hur du gör går att titta på i filmer på sektionens hemsida.

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.