xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Sol och Bad i Saltsjöbaden


Midsommar står för dörren med allt vad det innebär – Förhoppningsvis solsken, klädd stång, glatt umgänge och kanske en sillbit.

Med viss fantasitorka, tidspress och en förestående ögonoperation (grå starr) blir det endast några få rader denna gång. Med hopp om en solig och varm sommar med mycket bad har jag valt ut några favoritmotiv ur arkivet som får representera min sommarhälsning till er alla läsare av Saltsjöbladet. Saltsjöbadens Friluftsbad med simstadion, kallbadhus både för herrar och damer samt en sandstrand på mitten är vad många förknippar med sommar i Saltsjöbaden. Detta bad som sedan invigningen 1925 besökts av tusentals badgäster är fortfarande enligt min uppfattning en av Saltsjöbadens huvudattraktioner. Att hockeylegenden Sven ”Tumba” Johansson drev vattenskidskola på badet under sextiotalet har kanske många glömt, men så var det.

Som pojkspoling kunde jag och mina kompisar få gratis glass i kiosken av badmästaren om man hjälpte till att tömma alla papperskorgar två gånger per dag, skaplig dagslön, eller?
Som avslutning vill jag passa på att tacka alla läsare för förra månadens många läsarbrev (mail, sms). Trodde inte att min misslyckade skådespelarkarriär skulle väcka en sådan uppmärksamhet. Eller kanske det var min insats under Kalla Kriget som uppskattades? Hur som helst – Åter igen tack för all uppmuntran till fortsatt skrivande.

Nu tar jag hängmattan i besittning – Trevlig Sommar önskar Mats Älfvåg

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.