xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Håll Käften intar Grand Hotel

 

Det har blivit en form av tradition för många i Saltis att gå och se på killarna i coverbandet Håll Käften på midsommardagen. I år slår man på stort och spelar mitt på dagen på Grand Hotel.

Från första spelningen i Igelboda aula 2004 inför femton personer till att fylla Grand Hotel i Saltis med 1500 gäster får sägas vara skarpt jobbat av ett coverband. Men glädjen hos bandet och låtarna som många känner igen är ett framgångskoncept. Vi ringde upp Fredrik du Rietz och Jacob Douglas för att ta tempen inför midsommardagen.

Hur är känslan så här två veckor innan spelningen?
-Vi är faktiskt riktigt laddade men även lite nervösa. Vi har bokat in tre repdagar samma vecka som midsommar med lite nytt material och där ska vi såklart finslipa på gamla godingar också. En del låtar har vi spelat varje spelning sen 2004, så som En del av mitt hjärta, Kung i baren och de sitter i ryggmärgen. Sen är det bara att stryka smokingskjortan och stretcha ordentligt, säger Jacob.
– Det är det roligaste som händer på året utan tvekan. Framför allt när det kommer till publiken som är helt galen från första till sista ackordet, menar Fredrik.

Hur kommer showen att se ut, blir det något nytt på repertoaren? Några överraskningar?
-Vi har aldrig varit så inrepade som nu. Vi är tightare och högljuddare än någonsin. Det är ju lite nya låtar på repertoaren som sagt, sen ser vi till att det blir en bra show med något för alla men på Håll Käftens vis. Vi spelar ju på dagen så vi har lite specialeffekter som vi tror kommer bli riktigt bra även i dagsljus.
Trodde ni att ni skulle göra detta när ni startade 2004 med ett gig i Igelboda aula?
– Nej, det vågade vi aldrig drömma om. Men det är lite roligt att vi i våra ögon var AC/DC, och vi trodde på riktigt att vi skulle sälja ut Igelboda aula på 15 minuter. Men det blev i stället femton personer som kom, och det var inte stående ovationer direkt. Showen avslutades med att brandlarmet gick mitt i någon låt och hela ”publik-havet” var tvungna att lämna lokalen. Men några år senare när vi hade mognat till oss lite fick vi spela på midsommardagen på Holmen kök & bar i flera år, sen ”återlanseringen” av Baddarna på badet. Jag tror det är där vi började få lite luft under vingarna och det inte bara var våra närmsta vänner som blev dittvingade. Vi har alltid haft extremt kul och garvat mycket tillsammans vilket varit nyckeln till att vi fortsatt spela, säger Fredrik och Jacob.

Snart dags att ta fram glädjehatten och sjunga med när Håll Käften showar loss på midsommardagen.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.