xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Nyheter i korthet

Folkets Hus flyttar till parkeringen

På grund av att Fisksätraskolan har stängts och Nacka kommun sålt fastigheten till Stena som ska bygga om lokalerna, preliminärt för Viktor Rydbergs skola i Nacka, behöver Folkets Hus i Fisksätra en ny hemvist.

Nu har Stena Fastigheter planer på att bygga alternativa lokaler för Folkets Hus där verksamheten kan hålla till och både fortsätta som tidigare och utvecklas. Parkeringen utanför Fisksätra Centrum ses som ett bra ställe för bygget av en lockande mötesplats.
– Med sin utformning och smarta lösning av ytor tror vi att den kan locka helt nya besökare till Folkets Hus och stärka verksamheten, säger PG Sabel, vd på Stena Fastigheter.
Planen är att Folkets Hus ska kunna flytta in i nybygget till årsskiftet 2019/20. Den nya skolan som ska flytta in i Fisksätraskolans då ombyggda lokaler ska öppna höstterminen 2021
Marie-Louise Gravestam

Lyxorkester med allsång

Lördagen den 21 september är det återigen dags för Allsång på Sune Carlssons Båtvarv.

– Vi i Saltis Kultur & Nöjen är tacksamma och glada över att få vara i varvshallen på Skogsö, ännu en gång med de fantastiska musikerna i Svenska Lyxorkestern.
Det säger Kerstin G Fisher från Saltis Kultur & Nöjen som tycker att allsången på båtvarvet “slår både Skansens och Lisebergs i musikalitet och glädje”.
– I år blir allsången på en lördagseftermiddag och vi tänker att det passar bra. Då kan man ta med sig gäster man tänkt bjuda på middag och på så sätt få en helupplevelse.

Det är sjätte gången som Allsången på varvet i Saltsjöbaden arrangeras och evenemanget brukar locka stor publik.
JE

Filmfestival för alla i Fisksätra

Liksom förra året arrangeras en filmfestival med gratis inträde i Fisksätra. Det är sommarjobbare från Nacka kommun som ordnar allt tillsammans med Fisksätra museum.

– Det var en succé förra året så vi gör det igen. Det blir två dagar med filmer av alla de slag på vår filmfestival, säger Jennifer Norström från Fisksätra museum.
Festivalen äger rum under fredagen 23 och lördagen 24 augusti då man visar film i Braxenparken och inne på Fisksätra museum.
– Vi har ett brett utbud av filmer som riktar sig både till de äldre och yngre, allt från hyllade svenska dokumentärfilmer, bland annat Arvet och Körlärare sökes, till internationella storfilmer som till exempel Spirited away, berättar Jennifer Norström.
Programmet startar klockan 16.00 inne på Fisksätra museum och sen är det full fart med filmer, första filmen i Braxenparken startar klockan halv nio, det är en långfilm som heter amatörer.
– Ett tips är att ta med en filt att sitta på vid visningarna i Braxenparken, säger Jennifer Norström.
Lördagens långfilm i Braxenparken är Spirited away.
– Vi kommer även visa filmer gjorda av barn där de tar upp viktiga samhällsfrågor samt frågor kring identitet, till exempel filmen Mellanförskap som visas både fredag och lördag.
Arbetet med Fisksätra filmfestival är ett samarbete med Nacka kommun och det är sex sommarjobbare som arbetar med att få allt i ordning.
Johan Eriksson

Nytt rektorsområde

De kommunala skolorna Saltsjöbadens Samskola och Neglinge bildar ett nytt rektorsområde från och med det här läsåret.
Britta Wikman, rektor på Saltsjöbadens Samskola får utökat ansvarsområde och blir nu rektor för nybildade Saltsjöbadens rektorsområde. Hon kommer hädanefter att vara på båda skolorna.
I det nya rektorsområdet ingår också Berguddens förskola och Vårgärdets förskola.
– Tanken med omorganisationen är att lärare på skolorna kan samarbeta och lättare få tillgång till mer och viktig kompetensutveckling. Vi har fått många positiva reaktioner från lärarna som på det här sättet kan utvecklas och få fler kollegor, säger Einar Fransson, skolchef i Nacka kommun.
MLG

Samrådsmöte i Fisksätra

Angående samråd för byggandet av dubbelspår för Saltsjöbanan i Fisksätra hålls ett öppet hus på Fisksätra bibliotek den 28 augusti. Nacka kommun ska också finnas på plats för att svara på frågor om vad som planeras för området i Fisksätra.
MLG

Brons för Dahlberg/Bergström i 470

Inför sista dagens segling vid VM i japanska Enoshima låg KSSS-seglarna Anton Dahlberg och Fredrik Bergström på en femte plats i 470-klassen. För att knipa bronset krävdes vinst över två speciella konkurrenter.
– Strategin för dagen var enkel. Vinna över Frankrike och Grekland – och vinna över dem med mycket. Och det gjorde vi. Så fantastiskt stolt, vilket race vi gjorde, sa Anton Dahlberg direkt efter målgång.
Bronset är parets andra VM-medalj, 2017 kom de tvåa och 2018 blev det en fjärde plats efter att ha startat finalen i ledning. JE

 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.