xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Med fokus på politiken

 

Agnes Palinski (M), är saltsjöbadsbo, och nytt biträdande kommunalråd i Nacka, ledamot i kommunfullmäktige och 1:e vice ordförande i miljö- och stadsbyggnadsnämnden i Nacka.

Hon har tidigare varit pressekreterare i regeringen Reinfeldt och alltid varit samhällsintresserad.
– Istället för att sitta på avbytarbänk vill jag ge mig in i spelet, säger hon om vad det var som från början fick henne att engagera sig politiskt. Hon tycker också att det behövs fler kvinnor mitt i livet i politiken.
– Våra döttrar är 11 och 15 år nu och kräver inte lika mycket så när jag fick frågan av partiet så kändes det svårt att säga nej. Uppdraget som kommunalråd är på halvtid, 50 procent, säger Agnes Palinski som har tagit tjänstledigt från ett jobb på OKQ8 Scandinavia som kommunikationschef, för att kunna fokusera på de politiska uppdragen.

Hon är uppvuxen i Norrköping men flyttade vidare för att studera när hon var 19 år, bodde också en sväng i England men hade hela tiden siktet inställt på Stockholm.
– Det var dit jag ville och så blev det. Senare när jag hade fått barn och vi såg oss om i Nacka efter hus, blev det Saltsjöbaden och här stortrivs jag verkligen, på alla sätt. Vi har bott här sedan 2009.
Våra flickor som är 11 och 15 år går i skolan i Neglinge och Samskolan och här är det nära till naturen. Den betyder mycket för mig. Jag älskar skärgården och havet på sommaren och skidåkning på vintern. Nu har vi skaffat hund också och då är det jättebra med närheten till naturen, säger Agnes Palinski som bor i hus i igelboda med maken Marcus Grantelius och de två döttrarna. Hon är intresserad av politik och näringsliv och tycker om att laga mat och ägna sig åt familjen.

Vad väljer du helst, naturen eller gym?
– Naturen absolut, alla gånger. Inte minst nu sedan vi skaffat hund. Men jag försöker träna på gym också, säger hon.

Bok eller bio, vad väljer du där?
– Tycker om film men det var jättelänge sedan jag var på bio.
För tillfället har hon boken ”Färskt vatten till blommorna” på nattduksbordet, men vet inte än om hon tycker den är bra eller inte.
Som många saltsjöbadsbor har hon ofta ärende till Saltsjöbaden Centrum, ett område som har varit på tapeten för nybyggnation och förändring och skapat oro för många i området.
– En dotter tränar i Tippenhallen och så är det biblioteket och mat som ska handlas. Jag är nog på Tippen tre gånger i veckan, säger Agnes Palinski som ser det som viktigt att gynna lokala företag samtidigt som hon menar att det är viktigt att samhället utvecklas, inte stannar av och står still, även om många kan protestera mot förändringar.

– Jag ser det inte bara negativt med protester utan mer som ett engagemang. Och för mig är det viktigt att inte bara lyssna på den som skriker högst. Mina tankar om området vid Tippen handlar om att våga välja utveckling. För mig som politiker är det viktigt att ha visioner och vara modig.
Hon ser sig själv som en modig politiker och uppskattar fullt ut att saltisbor är engagerade. Att hon får mycket mail och samtal tycker hon är roligt.
– All förändring är inte av ondo. Samtidigt är det bra om områden som har en speciell karaktär kan ha sin fortsatta prägel. Ibland måste man våga göra om och göra rätt, säger Agnes Palinski.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.