xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Laget tog guld i Finland

 

6–10 april åkte Saltsjöbadens IF Ishockeys Team 10 till Finland och spelade Lions Cup i Hockey. Det blev en kul helg och laget kom hem med ett guld i bagaget.

– Varje år arrangerar Lions en av Europas största turneringar för spelare från både Europa och USA, en otroligt välarrangerad cup, berättar Mariel Arboe som är lagledare i laget.
Klockan 17.00 på torsdagen den 6 april klev Team 10 på båten vid Siljaterminalen. Spända och förväntansfulla på väg mot ett av sina största äventyr.
Det blev en rolig båttur med bad, buffé och disco.
Framme i Finland väntade bussen som skulle ta laget till första matchen i turneringen och som körde laget mellan ishallen och hotellet hela helgen.
– Alla spelare, ledare och de föräldrar som var med bodde på Hotell Scandic Marina. Där serverades det frukost och middag varje dag och där kunde spelarna även hitta återhämtning.
Mellan matcherna fanns tid för promenader längst hamnen, minigolf, shopping, luncher i solen och andra roliga aktiviteter.
Rent sportligt blev det också ett fint och imponerande resultat.
– Hårt slit, en fantastisk inställning i alla matcher gav många vinster och ledde Team 10 till en finalplats mot det polska laget GAS Olivia Gdansk, och finalvinst, berättar en glad lagledare.
Vilken helg och vilka minnen de tar med sig!

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.