xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Januari – 2640 sidor för er

Tiden rinner iväg, plötsligt sitter vi här med januari och en ny tidning ska göras. Det är alltid utmanande att göra lokaltidning i januari.

Det slår mig då att tio år går fort, på tio år har vi gjort 110 lokala tidningar med i snitt 24 sidor, det är 2640 sidor lokala nyheter.
Det är klart att vi ska göra ett par sidor om dessa år och rota lite i våra arkiv. Det kunde så klart ha blivit mycket, mycket mer men istället kommer vi lägga ut roliga och minnesvärda reportage på vår webb, kom ihåg att titta in där likväl som på andra nationella sajter.

Jag funderar på vad jag själv minns allra mest från 2010-2019?
Om jag går till mig själv så får man kanske skryta lite. Vald till årets vuxenledare inom Saltsjöbadens IF Fotboll 2012 och Lionsstipendiat för insatser i samhället 2014. Trodde inte det skulle kännas så mycket men när jag återupplevde det i våra gamla papperstidningar så kändes det bra i bröstet. Ni kommer dock slippa det på webben.

Tågkraschen 2013 är så klart tydlig på näthinnan, alla roliga tävlingar med glada barn som får röra på sig ligger också högt på listan.

Som redaktör slås jag av hur många artiklar vi har skrivit om saker och händelser i Saltsjöbaden, Fisksätra och Saltsjö-Duvnäs. Hur får våra reportar orden att räcka till en gång till? Jo, det är för att de brinner för lokala, bra, korrekta och viktiga lokalnyheter. Det är något du bara får i Saltsjöbladet, inte på social media.

Er mest lokala tidning, ja det är så faktiskt. Ingen annan ”lokaltidning” är så nära som Saltsjöbladet.
Vi behöver ändå din hjälp, mejla in tips. Vi lovar att läsa allt men kan inte lova att allt kommer i tryck.

Johan Eriksson, ansvarig utgivare och redaktör

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.