xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

I Solrosdalen är många rädda för höken Ivan i bergen i öster

 

Hon bor på Fiskarhöjden i Saltsjöbaden, jobbar som arkitekt och har gett ut sin första barnbok ”på riktigt förlag”.

En vanlig dag i Solrosdalen surrar humlor och näktergalar sjunger dag och natt. De sjunger ensamma och de sjunger tillsammans. De sjunger när de är glada och de sjunger när de är ledsna.
Men höken Ivan som bor i bergen i öster vill ha lugnt och tyst och det finns en oro för att höken vill ha dalen för sig själv. En dag bestämmer han sig för att skrämma näktergalarna och sätter klorna i några av solrosorna och river loss dem. Då blir hela dalen tyst och höken Ivan är nöjd.
Men barnen blir oroliga och mamma Lena som har samlat alla grannbarnen breder ut sina vingar så att alla kan krypa nära. Hon svarar tålmodigt på barnens frågor och funderingar. ”Varför vill han inte höra vår sång” och ”tänk om alla solrosor blir förstörda”, viskar någon.

– Vi ska fortsätt sjunga och ta hand om våra solrosor, säger Lena och näktergalarna bestämmer sig för att bilda en armé där humlor och spindlar vill vara med och försvara solrosorna. Och spindlarnas starka trådar fångar Ivan som inte kan komma loss förrän han släpps fri igen. Då förstår han att han gjort ett misstag och bestämmer sig för att flyga tillbaka till bergen. Och i hela dalen sjunger näktergalar och humlor igen.
Lina Golden skrev boken när Ryssland invaderade Ukraina, och hon har fått mycket reaktioner på ”Solrosdalen”.
– Ja, mycket olika reaktioner. Många blir berörda. Vi går ju alla omkring med lite oro, säger hon och hoppas att boken kan vara en bra hjälp när man pratar med barn och till alla som undrar om man verkligen ska prata med barn om deras frågor och oro säger hon:
– Man ska prata och svara på deras frågor på ett kompetent sätt. Att samtidigt titta i boken är ett bra sätt att samtala med barnen, det kan underlätta. Boken handlar inte bara om ett budskap. Det är viktigt med humor också så att man kan skratta tillsammans, säger Lina Goldén som medvetet valde ett roligt slut på berättelsen.
Solrosdalen är hennes första bok utgiven på ett förlag. När coronaviruset slog till för några år sedan gjorde hon boken ”Tomten har corona” som hon gav ut i egen regi.
– Det var ett roligt projekt ihop med familjen och det sådde ett frö att fortsätta, säger Solrosdalens författare som jobbar heltid som arkitekt men också har idéer till nya böcker.
– Jag skriver ner mina idéer och har 10 manus liggande nu, säger hon.
Annie Sjöwall som illustrerat boken är arkitekt och illustratör.
– Vi är kollegor och vänner sedan tidigare, säger Lina Goldén.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.