xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

”Unik pärla” i gåva till KSSS

Annons

KSSS hamn i Saltsjöbaden pryds för närvarande av motoryachten ”Far Niente”, en Baltic M48 som den kungliga segelklubben fått i gåva av en generös medlem.

– Hon går väldigt fint i sjön och är en unik pärla och kommer att vara en värdig representant för KSSS på regattor, säger Henrik Piehl, ordförande i KSSS Båtkommitté som tog motoryachten från Orust till Saltsjöbaden tillsammans med en besättning som byttes ut några gånger under resan.
Den tidigare ägaren har vårdat båten väl och ”Far Niente” är i ”ypperligt skick” enligt segelklubben.
– Det är en otroligt vacker och imponerande båt, säger klubbdirektör Stefan Rahm som också framhåller att gåvan är ett stort åtagande finansiellt och att man efter nuvarande säsong får fundera på om klubben är bästa ägaren av en så stor påkostad motoryacht.

Uppskattad insats
Som ideell klubb är KSSS beroende av ideella insatser. Det handlar om funktionärer, klubbens styrelse, ledamöter i olika kommittéer och stöd på andra sätt från medlemmarna. Det menar KSSS ordförande Patrik Salén som lyfter fram gåvan till klubben som ytterligare ett exempel på en uppskattad insats från en medlem som ”ville stötta klubben på ett helt strålande och generöst sätt”.
Efter en genomgång för att se att allt fungerar som det ska efter att båten legat upptagen ett par år, är ”Far Niente” redo att, trots sitt namn, tjänstgöra för sin nya ägare. Bland annat vid Sandhamnsregattan i början av augusti med jubileumsinslaget Classic segling som grädde på moset för finsmakare av äldre delikatesser. Och ”Far Niente” som är italienska och betyder ”göra ingenting” är ju en farkost som också lätt kan dra blickarna till sig – på böljan såväl som vid KSSS-bryggan.

Marie-Louise Gravestam

Annons

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.